Azonosító: 50546

Aqualing Bestway papírszűrő filter II. typ. 2db 2m3/h (FFH019)

7.290 Ft
db

 

Aqualing Bestway papírszűrő filter II. typ. 2db 2m3/h (FFH019)

Szűrőpatron Bestway 2 m3/h vízforgatóhoz, duplán csomagolva.

Leírás:

  • Könnyen tisztítható
  • Tartalom: Két szűrőbetét
  • Pótbetét a: 220-240V~/12V~ 2,006 liter (530 gallon) és 3,028 liter (800 gallon) teljesítményű szűrőszivattyúkhoz 

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0
Aqualing

Aqualing

Az Aqualing egy elismert márka a vízkezelési és víztisztítási technológiák területén. Innovatív termékeikkel és hosszú távú megoldásaikkal a márka elkötelezett a tiszta, biztonságos és egészséges víz biztosítása iránt. Az Aqualing termékek között széles választékban találhatóak vízszűrők és vízlágyítók, melyek megbízható teljesítményt és tartósságot garantálnak.

Az Aqualing vízszűrő rendszerek az iparágban elismertek magas szűrési hatékonyságuk és a technológiai újításaik révén. A márka vízszűrői a vízben található szennyeződések, például klór, baktériumok és egyéb káros anyagok eltávolítására terveztek. Az Aqualing vízszűrők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy tiszta és egészséges vizet fogyasszanak anélkül, hogy aggódnának a víz minősége miatt.

A vízlágyító rendszerek egy másik kiemelkedő termékkategória az Aqualing kínálatában. Ezek a rendszerek csökkentik a víz keménységét, ami hosszú távon védi a csöveket és a vízvezeték-rendszereket a káros lerakódásoktól. Az Aqualing vízlágyítók, a magas minőségű anyagok és a kiváló műszaki tervezés révén, hosszú távú, költséghatékony megoldást kínálnak a vízkeménység problémájára.

Az Aqualing továbbá olyan továbbfejlesztett technológiákat és termékeket kínál, mint az UV-lámpák és a reverz oszmózis rendszerek, amelyek további védelmet biztosítanak a vízzel kapcsolatos egészségügyi kockázatok ellen. Az Aqualing termékei nem csak a tisztább vízért dolgoznak, hanem a mindennapi élet kényelme érdekében is, mivel a tiszta víz növeli az otthoni berendezések élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket.

A Aqualing márka hírneve az egész iparágban elismert a magas minőségű, megbízható és hatékony vízkezelési megoldások terén. Az Aqualing termékek választéka biztosítja, hogy minden ügyfél megtalálja a vízminőség javításához szükséges ideális megoldást, legyen szó otthoni vagy ipari alkalmazásról. Az Aqualing elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció iránt, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa a vízkezelés területén.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz