Azonosító: 50171

Bosch Universal Sander 18V-10 akkumulátoros multicsiszoló (akku nélkül) (06033E3100)

29.990 Ft
299
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
299
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Bosch Universal Sander 18V-10 akkumulátoros multicsiszoló (akku nélkül) (06033E3100)

 

Akkus gép közepes és nagyobb sík felületek, sarkok és élek csiszolásához.


Az akkus UniversalSander 18V-10 vasaló alakú talpa szűk helyeken, sarkokban és éleken történő csiszolásra szolgál, a téglalap alakú talp pedig a közepes és nagyobb méretű sík felületekére. Az elektronikus fordulatszám-előválasztás segítségével a feladathoz és az anyaghoz leginkább megfelelő beállítás adható meg. A tartozékok gyorsan kicserélhetők az SDS-rendszer révén. Ez a csiszoló ideális fa, fényezett és festett felületek csiszolására, például bútorokhoz, ajtókhoz, keretekhez stb. A könnyen levehető, mikroszűrős porgyűjtődoboz csökkenti a por mennyiségét, így tisztább munkaterületet biztosít. A beépített Bosch Syneon technológia optimális teljesítményt biztosít maximális üzemidő mellett. Ez a szerszám a 18V POWER FOR ALL ALLIANCE rendszer része. Egyetlen akkumulátor minden 18V POWER FOR ALL szerszámhoz.

 

 • Akkufeszültség: 18 V
 • Akku kompatibilitása: 18V POWER FOR ALL ALLIANCE
 • Ajánlott akku: >= 2,5 Ah
 • Rezgésszám: 12.000 – 22.000 ford/perc
 • Bolygóátmérő: 1,6 mm
 • Csiszolólap – derékszögű: 183 x 93 mm
 • Csiszolólap – delta: 149 x 101 mm-ben
 • A szerszám méretei (h x sz x m): 284 x 105 x 134 mm
 • Tömeg: 1,3 kg
 • Súly akku nélkül: 1,0 kg

Méretek

 • Hosszúság: 28,4 cm
 • Szélesség: 10,5 cm
 • Magasság: 13,4 cm

Műszaki adatok

 • Feszültség: 18 V
 • Súly (kg.): 1.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállító. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több, mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

A Bosch egy jelentős német vállalat, amely számos iparágban van jelen, beleértve az autóipari alkatrészeket, az elektromos szerszámokat, a biztonságtechnikát, a háztartási készülékeket és sok más területet. 1886-ban alapították, és mára a világ egyik vezető technológiai és szolgáltatási vállalataként ismert. A Bosch híres a minőségi termékeiről, az innovációjáról és megbízhatóságáról, valamint arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. A Bosch háztartási készülékei, mint például a mosógépek, hűtőszekrények, kávéfőzők és porszívók, a magas minőségükről és tartósságukról híresek világszerte.

 

Bővebben a Bosch termékeinkről

A Bosch egy olyan márka, amely szinonimája a német mérnöki precizitásnak és a minőségnek. A vállalat alapítása, 1886. óta a Bosch innovatív termékeivel és megoldásaival segíti az élet különböző területeit, a háztartási készülékektől kezdve az ipari eszközökig.

A Bosch porszívók különösen kedveltek a háztartások körében, és ez nem véletlen. A cég vezeték nélküli porszívói forradalmasították az otthoni takarítást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kötöttségek nélkül, nagyobb szabadsággal és hatékonysággal tisztítsanak. Ezek a porszívók kiváló szívóteljesítményt, hosszú akkumulátor-élettartamot és ergonomikus tervezést kínálnak, mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a könnyű használhatóság terén. A Bosch morzsaporszívói megkönnyítik a kisebb helyek, konyhapultok, étkező asztalok tisztán tartását, hiszen bármikor egyszerűen megtisztítható segítségükkel a morzsás, poros felület.

A Bosch mosogatógépek és mosógépek ugyanígy tükrözik a márka elkötelezettségét a hatékonyság, energiahatékonyság és kényelem iránt. A Bosch szárítógépek továbbfejlesztett hőszivattyús technológiájukkal kiemelkednek a piacon, mivel nemcsak energiatakarékosak, hanem kíméletesen szárítják a ruhaneműt is.

A konyhában a Bosch konyhai robotgépek biztosítják a kényelmet és sokoldalúságot, legyen szó tésztakeverésről, gyümölcslé készítésről vagy az összetettebb ételkészítési folyamatokról. A Bosch kávéfőzők pedig minden kávérajongó álmát valóra váltják, lenyűgöző designjukkal és azon képességükkel, hogy tökéletes espresso-t vagy cappuccino-t készítsenek otthoni körülmények között.

A Bosch termékek hírnevét tovább erősíti az a tény, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és az intelligens technológiák bevezetésére, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem csak egy eszközt vásárolnak, hanem egy megbízható társat a mindennapi életükhöz.

A Bosch egy olyan vállalat, amely nem csupán a minőség garanciáját nyújtja, hanem a jövőbe tekintő innováció és az emberközpontú tervezés elkötelezett híve is. A Bosch termékeivel a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy olyan eszközöket választanak, amelyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantálnak, miközben egyszerűsítik és szépítik a mindennapi életet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz