Azonosító: 50120

Bosch Gluey ragasztópisztoly, smokey grey (06032A2101)

14.990 Ft
149
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
149
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Bosch Gluey ragasztópisztoly​, smokey grey (06032A2100)

(Smokey grey szín)

Egyedülálló lehetőségek az egyedi feladatok kreatív megvalósításához.


Ezzel a hihetetlenül sokoldalú ragasztópisztollyal akkus ragasztás végezhető a kiváló eredményekhez számos kreatív kézműves projektnél. A Gluey korlátlan lehetőségeket nyit meg a kreativitás előtt. Kompakt és könnyű kialakítása szórakoztató időtöltéssé teszi a ragasztást. Emellett ergonomikus alakja révén kényelmesebben használható és tartható munka közben. A tárgyak gyors ragasztásakor, rögzítésekor és javításakor a ragasztópisztoly vezeték nélküli szabadságot nyújt a környezetbarát, tölthető AA elemeknek köszönhetően.

 • Izgalmas kreatív lehetőségek a Gluey használatával!
 • Végtelen lehetőségek a kreatív ötletek megvalósításához.
 • Kompakt és kényelmes a szórakoztató ragasztáshoz.
 • Ergonomikus, tollhoz hasonló kialakításának köszönhetően kényelmesen simul a kézbe.
 • Anyagok széles körének gyors ragasztása, rögzítése és javítása.
 • Vezeték nélküli szabadság környezetbarát, tölthető AA elemekkel.
 • Akkufeszültség: 2 x 1,2 V HR6 (AA)
 • Akkukapacitás: 2,1 Ah
 • Ragasztási teljesítmény: 2 g/perc
 • Ragasztórúd, Ø: 7 mm
 • Ragasztórúd, hossza max.: 20 mm
 • Felmelegedési idő: 60 s
 • Ragasztási hőmérséklet: 150 °C
 • Üzemidő: Max. 60 olvadóragasztó
 • A szerszám méretei (h x sz x m): 195 x 25 x 29 mm
 • Tömeg: 0,12 kg

Méretek

 • Hosszúság: 19,5 cm
 • Szélesség: 2,5 cm
 • Magasság: 2,9 cm

Műszaki adatok

 • Súly (kg.): 0.245

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállító. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több, mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

A Bosch egy jelentős német vállalat, amely számos iparágban van jelen, beleértve az autóipari alkatrészeket, az elektromos szerszámokat, a biztonságtechnikát, a háztartási készülékeket és sok más területet. 1886-ban alapították, és mára a világ egyik vezető technológiai és szolgáltatási vállalataként ismert. A Bosch híres a minőségi termékeiről, az innovációjáról és megbízhatóságáról, valamint arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. A Bosch háztartási készülékei, mint például a mosógépek, hűtőszekrények, kávéfőzők és porszívók, a magas minőségükről és tartósságukról híresek világszerte.

 

Bővebben a Bosch termékeinkről

A Bosch egy olyan márka, amely szinonimája a német mérnöki precizitásnak és a minőségnek. A vállalat alapítása, 1886. óta a Bosch innovatív termékeivel és megoldásaival segíti az élet különböző területeit, a háztartási készülékektől kezdve az ipari eszközökig.

A Bosch porszívók különösen kedveltek a háztartások körében, és ez nem véletlen. A cég vezeték nélküli porszívói forradalmasították az otthoni takarítást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kötöttségek nélkül, nagyobb szabadsággal és hatékonysággal tisztítsanak. Ezek a porszívók kiváló szívóteljesítményt, hosszú akkumulátor-élettartamot és ergonomikus tervezést kínálnak, mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a könnyű használhatóság terén. A Bosch morzsaporszívói megkönnyítik a kisebb helyek, konyhapultok, étkező asztalok tisztán tartását, hiszen bármikor egyszerűen megtisztítható segítségükkel a morzsás, poros felület.

A Bosch mosogatógépek és mosógépek ugyanígy tükrözik a márka elkötelezettségét a hatékonyság, energiahatékonyság és kényelem iránt. A Bosch szárítógépek továbbfejlesztett hőszivattyús technológiájukkal kiemelkednek a piacon, mivel nemcsak energiatakarékosak, hanem kíméletesen szárítják a ruhaneműt is.

A konyhában a Bosch konyhai robotgépek biztosítják a kényelmet és sokoldalúságot, legyen szó tésztakeverésről, gyümölcslé készítésről vagy az összetettebb ételkészítési folyamatokról. A Bosch kávéfőzők pedig minden kávérajongó álmát valóra váltják, lenyűgöző designjukkal és azon képességükkel, hogy tökéletes espresso-t vagy cappuccino-t készítsenek otthoni körülmények között.

A Bosch termékek hírnevét tovább erősíti az a tény, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és az intelligens technológiák bevezetésére, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem csak egy eszközt vásárolnak, hanem egy megbízható társat a mindennapi életükhöz.

A Bosch egy olyan vállalat, amely nem csupán a minőség garanciáját nyújtja, hanem a jövőbe tekintő innováció és az emberközpontú tervezés elkötelezett híve is. A Bosch termékeivel a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy olyan eszközöket választanak, amelyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantálnak, miközben egyszerűsítik és szépítik a mindennapi életet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz