Azonosító: 49446

DELTON flexibilis bekötőcső vízhez 1/2"BB 25cm (DELTON457)

1.090 Ft
db

 

DELTON flexibilis bekötőcső 1/2"BB 25cm (DELTON457)

  • Felhasználási terület: Hideg és meleg vizes szerelvények bekötésére alkalmas.
  • Maximális üzemi nyomás: 10 bar.
  • A flexibilis cső egyéb jellemzői: A tömlő anyaga gumi, melyet a külső sérülés ellen fémszövet borítás véd. A tömlő vízipari felhasználásra alkalmas. 
  • A tömlő végein szorítóhüvellyel rögzített jobbmenetes csatlakozók vannak. A csatlakozó fémalkatrészek galván bevonatúak.
  • Üzemi hőmérséklet: -10 °C +70 °C

Méretek

  • Hosszúság: 25cm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Delton

A Delton a háztartási gépek piacán ismert és megbecsült név, amely már évek óta garantálja a fogyasztók számára a minőséget és a megbízhatóságot. Az elmúlt években a Delton az innováció és a kiváló minőségű termékek kifejlesztésére koncentrált, és így sikerült kiemelkedően jó hírnevet szereznie a piacon.

A Delton gáztűzhely kategóriájában kiemelkedik a többi márka közül a hosszú élettartam, a kiváló hőeloszlás és az energiatakarékos üzemelés tekintetében. Ezen túlmenően az intuitív kezelőfelületek és a korszerű biztonsági funkciók, mint például a gyermekzár vagy az automatikus kikapcsolás, teszik a Delton gáztűzhelyeket különösen vonzóvá a családos háztartások számára.

Amikor az alkatrészekre kerül a sor, sokan választják a Delton gáztűzhely alkatrészeket. Ez nem véletlen, hiszen a márka a folyamatos minőség-ellenőrzésnek köszönhetően kínál csak olyan termékeket, amelyek illeszkednek az eredeti specifikációkhoz. A Delton alkatrészei nemcsak a tökéletes illeszkedésről gondoskodnak, de a gépek hosszabb élettartamát is biztosítják.

A Delton kenyérsütő a friss, otthon sütött kenyér szerelmeseinek kínál kiváló megoldást. Különlegessége abban rejlik, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a különféle sütési módok és időzítések testreszabását, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb beállítást. A Delton kenyérsütőkkel nemcsak kenyér, hanem más pékáruk, például croissant vagy pizzatészta is készíthető.

A Delton nem csak a termékek minőségében, hanem az ügyfélszolgálat terén is magas színvonalat képvisel. A márka szakértői mindig készen állnak arra, hogy segítséget nyújtsanak a vásárlóknak, legyen szó termékinformációról, karbantartási tanácsokról vagy hibaelhárításról.

Összefoglalva, a Delton márka kompromisszumok nélküli minőséget, megbízhatóságot és innovációt kínál a háztartási gépek piacán. Akik a Delton termékeket választják, nemcsak egy kiváló eszközt kapnak, hanem egy megbízható partnert is az otthoni teendőkben.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz