Azonosító: 46582

Viatom Chekme Pro 24 órás EKG Öndiagnosztikai készülék /Pro (HM-PRO Holter)

169.890 Ft
1698
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1698
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Viatom Pro Holter 24 órás EKG Öndiagnosztikai készülék /Pro (HM-PRO Holter)

Napjainkban észlehető az orvosi erőforrások hiánya, elfoglaltsága vagy akár a járvány időszakban tapasztalt nehéz orvosi ellátáshoz való hozzáférés. Erre nyújt megoldást a Viatom saját fejlesztésű terméke. A Checkme Pro több funkciót integrál, kényelmes és átfogó egészségügyi ,,vizsgálatot” biztosít otthonában.

 • típusa: öndiagnosztikai készülék

 • extra: smart funkció, napi kontroll 30 msp alatt, 24 óra EKG HOLTER

 • mért értékek: lázmérés, alvás kontroll, EKG/ST/QRS/QT/QTC/PI (folyamatos életkép),vérnyomás felső értéke, pulzus, véroxigénszint, lépésszámláló, naptár funkció

 • visszajelzést ad: igen ( smile ikon formájában)

 • felhasználók száma: 12

 • memória tárhely: 100 mérés/végtelen

 • applikációval rendelkezik: igen

 • készülék menürendszerének nyelve: magyar

 • adattovábbítás: Bluetooth

 • besorolása: orvostechnikai eszköz (IOS vagy Android)

 • kinek ajánlott?: sportolók, Managerek, szív és érrendszeri betegek, egészségügyi dolgozók részére

 • töltése: USB

A Viatom Checkme Pro egészségmonitor egy olyan innovatív eszköz, melynek segítségével bárhol és bármikor ellenőrizhetjük egészségügyi állapotunkat. Támogatja az EKG, az Spo2 (véroxigén szint), alvásmonitor, testhőmérséklet mérést, lépésszámlálást és a szisztolés (vérnyomás felső értéke) kábel nélküli mérés lehetőségével. A napi ellenőrzés funkció mindössze 30 másodpercet vesz igénybe. Tekintettel arra, hogy a készülék egy névjegykártya méretének felel meg, a zsebben hordva akár napközben az utcán, munkahelyén vagy sportolás alatt is komfort érzetet kelt felhasználójának orvos jelenléte nélkül. Led és színes kijelzője valamint az audio hanghatás könnyű kezelhetőséget biztosít bárki számára. A napi kontroll alkalmával visszajelez a készülék a mért értékek állapotáról mosoly vagy szomorú jel formájában. A készülék klinikailag validált, orvostechnikai eszköz, professzionális EKG algoritmussal rendelkezik (500 Hz-es szélessávú frekvencia), amely részletes tájékoztatást ad a pulzusszámról, az ST-szakaszról, a QRS időtartamról, valamint a QT / QTC intervallumról. Ezek az adatok nem feltétlenül a lakossági felhasználás során érdekesek, sokkal inkább az orvosok, egészségügyi végzettséggel rendelkezők számára fontosak az esetleges kóros elváltozások felismerése, diagnózis felállítása során. EXTRA: 24 órás EKG holter A kiegészítő lehetőséget nyújt a felhasználó számára, hogy 24 órán keresztül 2 elvezetéses EKG vizsgálatot végezzen. Oximéter: a készülék puha és kényelmes SpO2 érzékelője 20 másodperc alatt képes a vér oxigéntelítettségét %-os formában megjeleníteni. A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértesteid a lehetséges oxigénszállító képességük mekkora hányadát használják. 

 • 96-100% közötti érték az egészséges, azaz normál érték

 • 90-95% közötti érték felhívja a figyelmet, hogy csökken az oxigénellátás

 • 88% vagy alacsonyabb értéknél javasoljuk, hogy a kezelő orvos felkeresését, tájékoztatását

Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány félelmet és bizonytalanságot okozott számunkra a jövővel kapcsolatban.Szerencsére az orvostudománynak van néhány nem invazív eszköze, amelyek segíthetnek a pandémia idején. A véroxigénszint mérő/pulzoximéter értékes eszköz lehet a COVID-19 észlelésére, véroxigénszint mérésére. A koronavírus által generált egyik esetleges megbetegedés a tüdőgyulladás, légzési nehézség. A tüdőgyulladás a véroxigénszint csökkenésével párosulhat. Az oxigénellátásunk kontrollálására nyújt segítséget a véroxigénszint mérő készülék. Szisztolés: a vérnyomás felső értéke, melynek nyomon követése szintén mérvadó a mindennapok során. Alvási monitor: Rosszul alszik, fáradtan ébred, feszült, fejfájás gyötri esetleg még horkol is? Gyakori probléma, hogy a tünetek hátterében alvási problémák, esetleg alvási apnoe fedezhető fel. A készülék használata valamint az applikáció által kimentett adatok, diagramok, elemzések segíthetnek választ találni a fent említett okokra. Tekintettel arra, hogy az éjszakai alvás során mért adatokat elmenti a készülék ezáltal lehetőséget ad arra, hogy alvási apnoét vizsgáló szakembernek is továbbítsa e-mailben vagy Bluetooth segítségével korábbi méréseit. Emlékeztető: ébresztő, napi ellenőrzés, gyógyszer, napi jegyzet Lépésszámlálás: megtett távolság, aktivitás mérése Mi lesz az adatokkal? Az adatokat a memória korlátolt ideig/mennyiség erejéig tárolja, de azonnali mentés segítségével továbbíthatja okos telefonjára vagy asztali számítógépére, mely lehetőség nyújt több hónapra visszamenő adatok/mérések visszanézésére vagy orvosának, hozzátartozóinak továbbítására. Technikai paraméretek modell: Viatom Checkme Pro mérete: 88x56x13 mm súly: 80 g kijelző: érintő képernyő, LCD kijelző, akkumulátor: újratölthető lítium akkumulátor akkumulátor üzemidő: 1000 mérésre elegendő (napi kontroll) 12 óra (alvásmonitor) 3 hónap (készenléti naptár) töltési idő: 2-3 óra felhasználó száma: 12 Csomag tartalma: 1db Checkme Pro készülék, 1 db SpO2 szenzor, EKG kábel, elektródák, holter, felcsatolható szilikon szíj, adatátviteli kábel, használati utasítás, jótállási jegy A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal javasoljuk keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.  

 

Tartozékok:

1db Checkme Pro készülék, 1 db SpO2 szenzor, EKG kábel, elektródák, holter, felcsatolható szilikon szíj, adatátviteli kábel, használati utasítás, jótállási jegy A szürke kiegészítő az SPO2 szenzor

Műszaki adatok

 • Súly (kg.): 0.5
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz