Az öntöttvasból készült gyönyörűen megmunkált szalonnasütőben pillanatok alatt készül el a szalonna, virsli, vagy kolbász; a friss zöldségek praktikus sütésének pedig csak a fantáziája szab határt! A szalonnasütővas használatával egy csepp zamat sem megy kárba – így készülnek a világ legfinomabb szendvicsei!
Kiránduláshoz, kempingezéshez, táborozáshoz, horgászáshoz, vagy kerti partikhoz kiváló lehetőség, hogy mindenki kedve szerint süsse meg a saját maga által választott finomságokat – így mindenki részt vehet a sütögetés örömében!
Eleredt az eső? A szalonnasütővas tűzhelyen is használható a grillteraszon, vagy akár a lakásban is, egész évben!
Szalonnasütővas használata:
1. Első használat előtt az eszközről a pálmazsiradékot távolítsa el. Hevítse fel a vasat (parázsban vagy tűzhelyen), majd egy szelet szalonnával tisztítsa ki. Mosogatni nem szükséges.
2. Forrósítsuk fel a szalonnasütő vasat.
3. A felforrósított vaslapok közé helyezzük a megsütni kívánt finomságokat. (Szalonnát, kolbászt, virslit)
4. A zsiradékot a kis elvezető segítségével maradéktalanul csepegtethetjük a friss zöldségekkel megszórt kenyerünkre.
5. Az így elkészült gyönyörű és ízletes szendvicset fogyasszuk jó étvággyal. Majd ismételjük meg a műveleteket, amíg jól nem lakunk.
6. Használat után alapos szárítást igényel. Konzerváljuk zsiradékkal a sütővasat, hogy az oxidációt elkerüljük.
7. Minden további használat előtt ismételjük meg a vas kiégetését.
Válassza a Facebook vagy Google+ belépést vagy jelentkezzen be meglévő regisztrációjával!
Ha még nincs regisztrált fiókja, hozzon létre egyet! Regisztrált vásárlóink megtekinthetik korábbi rendeléseiket is. Adja meg nevét, email címét és már vásárolhat is!