Az öntöttvas ostyasütő kiválóan használható szabadtűzön, édes vagy sós ostyák sütésére.
Az első használat előtt ajánlott, kiégetéssel eltávolítani a rozsdásodást gátló védőviaszt. Ezután kenje ki a sütőfelületet zsiradékkal és alaposan hevítse fel. A sütés befejezése után is érdemes a zsiradék használata a rozsdásodás ellen.
Az öntöttvas ostyasütő ergonomikusan kialakított fanyele kényelmesebbé teszi az eszköz használatát. A fej átmérője 13 cm.
A termék kezelésést a szövegre kattintva érheted el: Öntöttvas termék használata és tisztítása
A Bonyhádi hagyományos, zománcozott, magasfalú serpenyő piros színben készült. Az űrtartalma 1,5 liter, átmérője 180 mm, magassága 80 mm. Az edénybelső is zománcozott felületű. A Bonyhádi...
A Bonyhádi zománcozott tepsi űrtartalma 3 liter, szélessége 415 mm, belső szélessége 340 mm, mélysége 335 mm, magassága 40 mm. Az alacsony falú tepsi z ománcozott fémből készült. A Bonyhádi...
A Bonyhádi hagyományos, fehér színű zománcozott tésztaszűrő a sütés-főzés kihagyhatatlan kelléke! A tésztaszűrő űrtartalma 1,3 liter, hossza 400 mm, zománcozott fémből, zománcozott fémnyéllel...