Azonosító: 41129

Centroweld Nyomáscsökkentő PB szett 22-70 mbar állítható, 1,5m -es tömlővel(CW-2100054)

2.890 Ft
db

 

Centroweld Nyomáscsökkentő PB szett 22-70 mbar állítható, tömlővel (CW-2100054)

  • 11 kg és 23 kg tölthető PB palackra,

  • 1-1,5kg/h; áteresztő képességgel.

  • állítható: 22-70 millibar;

  • 1,5 méteres tömlővel

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

Centroweld

Centroweld

Az ipari szférában, ahol a precizitás, megbízhatóság és a hatékonyság kulcsfontosságú, a Centroweld neve nem csak egy márka: ez egy szinonima a kiváló minőségű és innovatív hegesztéstechnikai megoldásoknak. A Centroweld vállalat évtizedek óta szilárdította meg helyét a piacvezetők között, gondosan építve hírnevét azzal, hogy következetesen termékeket és szolgáltatásokat kínál, melyek túlszárnyalják az ipari szabványokat és ügyfeleinek elvárásait.

A Centroweld hegesztőgépek és a hegesztési kiegészítők palettája az egyszerű, mégis megbízható kialakítástól kezdve, egészen a legmodernebb, innovatív technológiákig terjed. Hegesztőgépeik a piacon elismertek azok a kiemelkedő teljesítmény, tartósság és az azonnali használatra készen álló ergonómiai tervezés miatt, amit képviselnek. A Centroweld szigorúan ügyel arra, hogy minden terméke – legyen szó akár az ipari, akár a házi felhasználókról – a lehető legkönnyebben használható és biztonságos legyen, így a felhasználók összpontosíthatnak a munkájukra, nem a szerszámokra.

A gázszerelvények terén a Centroweld folyamatosan felülmúlja önmagát, olyan termékeket kínálva, amelyek nem csupán megfelelnek, de gyakran túl is szárnyalják a szabványos ipari normákat. A Centroweld gázszerelvények, csőidomok és csatlakozóik a precíziós gyártás és a legkiválóbb alapanyagok kombinációjának köszönhetően garantálják az ügyfeleknek a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot, még a legigényesebb alkalmazásokban és környezetekben is.

Minden Centroweld termék mögött áll a cég szilárd elkötelezettsége a minőség, az innováció és a folyamatos fejlődés iránt. A Centroweld filozófiája szerint, az ügyfelek igényeinek megértése és kielégítése érdekében az őszinte kapcsolatok, a megbízható termékek és a kifogástalan ügyfélszolgálat kulcsfontosságúak. Az elkötelezettség ezen elvek iránt biztosítja, hogy a Centroweld név továbbra is a kiváló minőségű hegesztéstechnikai és gázszerelvényi termékek szinonimájaként rezonál az iparban. Az Ön számára a Centroweld nem csupán egy beszállító, hanem egy megbízható partner, aki minden lépésnél támogatja Önt.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz