Azonosító: 38729

Bosch GLM 50-27 C lézeres távolságmérő Bluetooth (0601072T00)

66.890 Ft
668
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
668
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Bosch GLM 50-27 C lézeres távolságmérő (0601072T00)

Lézerdióda 635 nm, < 1 mW
Mérési tartomány 0,05 – 50,00 m
Lézerosztály 2
Mérési pontosság, tipikus. ± 1,5 mm (plusz használattól függő eltérés)
Lejtésmérés mérési tartománya 0 – 360° (4 x 90°)
Mérési pontosság (tipikus) ± 0.2°
Mérési idő, tipikus < 0.5 mp
Mérési idő max. 4 s
Áramellátás 2 x 1,5-V-LR6 (AA)
Kikapcsolási automatika 5 perc
Súly, kb. 0.2 kg
Mértékegységek m/cm/mm/ft/inch/ft-inch
Memóriaértékek száma 30
Por és fröccsenő víz elleni védelem IP 65
Állványmenet 1/4"
Adatátvitel Bluetooth™ 4.2 Low Energy

 

Gyors, megbízható és kiemelkedően robosztus: lézeres mérés a durva munkaterületekhez.
A GLM 50-27 C Professional lézeres távolságmérő rendkívül tartós kialakítása dacol a durva körülményekkel, miközben lehetővé teszi a gyors dokumentációt és könnyű használatot. Tökéletes az igényes munkaterületekhez, az IP65 védettségi tanúsítványú kialakítása ütéscsillapítást biztosít és ellenáll még a kemény betonra való ejtéseknek is 1,5 m magasságból. A gyors adatátvitelnek köszönhetően, amely a Bluetooth® kapcsolat révén a Bosch’s MeasureOn App-on keresztül jöhet létre, a mérési eredmények dokumentációja sosem volt egyszerűbb. Intuitív kezelés bitrosított az okos felhasználói felület által sok hasznos funkcióval, mint a csúcskategóriás színes kijelző.
Ideális dokumentációhoz, anyagok igényeinek kiszámításához, szoba és fal területekhez, és hozzáadott illesztő elemek elhelyezéséhez. Ez a készülék a megkérdőjelezhetetlen választás építészeknek, villanyszerelőknek és több más szakma képviselőinek.

 

Méretek

 • Szélesség: 53 mm
 • Magasság: 119 mm
 • Mélység: 29 mm

Műszaki adatok

 • Méréshatár: 0,05 – 50,00 m
 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: 2 x 1,5 V-os LR6 (AA) elem
 • Lézerosztály: 2
 • Mérési pontosság: ± 0.2°
 • Mérési idő: max: 4 s
 • Súly (kg.): 0.2

Tartalma

 • Csomag tartalma: 2 x 1,5 V-os LR6 (AA) elem Csuklószíj Védőtáska
Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállító. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több, mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

A Bosch egy jelentős német vállalat, amely számos iparágban van jelen, beleértve az autóipari alkatrészeket, az elektromos szerszámokat, a biztonságtechnikát, a háztartási készülékeket és sok más területet. 1886-ban alapították, és mára a világ egyik vezető technológiai és szolgáltatási vállalataként ismert. A Bosch híres a minőségi termékeiről, az innovációjáról és megbízhatóságáról, valamint arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. A Bosch háztartási készülékei, mint például a mosógépek, hűtőszekrények, kávéfőzők és porszívók, a magas minőségükről és tartósságukról híresek világszerte.

 

Bővebben a Bosch termékeinkről

A Bosch egy olyan márka, amely szinonimája a német mérnöki precizitásnak és a minőségnek. A vállalat alapítása, 1886. óta a Bosch innovatív termékeivel és megoldásaival segíti az élet különböző területeit, a háztartási készülékektől kezdve az ipari eszközökig.

A Bosch porszívók különösen kedveltek a háztartások körében, és ez nem véletlen. A cég vezeték nélküli porszívói forradalmasították az otthoni takarítást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kötöttségek nélkül, nagyobb szabadsággal és hatékonysággal tisztítsanak. Ezek a porszívók kiváló szívóteljesítményt, hosszú akkumulátor-élettartamot és ergonomikus tervezést kínálnak, mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a könnyű használhatóság terén. A Bosch morzsaporszívói megkönnyítik a kisebb helyek, konyhapultok, étkező asztalok tisztán tartását, hiszen bármikor egyszerűen megtisztítható segítségükkel a morzsás, poros felület.

A Bosch mosogatógépek és mosógépek ugyanígy tükrözik a márka elkötelezettségét a hatékonyság, energiahatékonyság és kényelem iránt. A Bosch szárítógépek továbbfejlesztett hőszivattyús technológiájukkal kiemelkednek a piacon, mivel nemcsak energiatakarékosak, hanem kíméletesen szárítják a ruhaneműt is.

A konyhában a Bosch konyhai robotgépek biztosítják a kényelmet és sokoldalúságot, legyen szó tésztakeverésről, gyümölcslé készítésről vagy az összetettebb ételkészítési folyamatokról. A Bosch kávéfőzők pedig minden kávérajongó álmát valóra váltják, lenyűgöző designjukkal és azon képességükkel, hogy tökéletes espresso-t vagy cappuccino-t készítsenek otthoni körülmények között.

A Bosch termékek hírnevét tovább erősíti az a tény, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és az intelligens technológiák bevezetésére, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem csak egy eszközt vásárolnak, hanem egy megbízható társat a mindennapi életükhöz.

A Bosch egy olyan vállalat, amely nem csupán a minőség garanciáját nyújtja, hanem a jövőbe tekintő innováció és az emberközpontú tervezés elkötelezett híve is. A Bosch termékeivel a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy olyan eszközöket választanak, amelyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantálnak, miközben egyszerűsítik és szépítik a mindennapi életet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz