Azonosító: 36239

Aquastic AQ80 ECO SLIM keskeny kivitelű elektromos forróvíztároló (bojler) (2111813511)

62.690 Ft
626
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
626
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Aquastic AQ80 ECO SLIM keskeny kivitelű elektromos forróvíztároló (bojler) (2111813511)

A gépkönyvben felsorolt, a felhasználó által elvégezhető feladatokon kívül bármilyen műveletet képesített szakembernek kell elvégeznie. Javítás vagy karbantartás előtt a készüléket feszültségmentesíteni kell. Az 50 °C feletti kifolyó víz súlyos égési sérüléseket okozhat. A fűtés bekapcsolása előtt a tárolót fel kell tölteni vízzel. A készüléket tömlővel bekötni tilos! Vörösréz vízvezeték hálózatra történő csatlakoztatáshoz szigetelő közdarabok használata kötelező!
A készüléket a gépkönyvben előírt üzemi nyomásnál nagyobb nyomás alá helyezni tilos és életveszélyes! A biztonsági szelep és a készülék közé vízvezetéki szerelvényt beépíteni-, valamint a vízcsepegést nem látható módon elvezetni tilos! A nyomáscsökkentő szelepet és a biztonsági szelepet csak fagymentes környezetben szabad beüzemelni és üzemeltetni. A forróvíztárolót védőföldelés nélkül üzemeltetni tilos.

 

Megnevezés Zártrendszerű forróvíztároló
Elhelyezés Fali függőleges
Térfogat (l) 80
Feszültség (V) 230
Fűtőteljesítmény (W) 1800
Áramfelvétel (A) 8
Felfűtési idő 15oC-ról 65oC-ra (h) 2,8
Készenléti energia felhasználás 65oC-on (kWh/24h) 1,58
Vízcsatlakozás G1/2
Tömeg üresen (kg) 28
Névleges üzemi nyomás (MPa) 0,6
Biztonsági szelep legnagyobb nyitónyomása (MPa) 0,7
Beépített biztonsági szabályzó elemek Egybeépített   hőmérsékletszabályozó / korlátozó, kombinált biztonsági szelep
Egyéb védelem Aktív anódos korrózióvédelem

 

Méretek

  • Átmérő: 396 mm
  • Hosszúság: 1003 mm

Műszaki adatok

  • Hatásfok: 37%
  • Teljesítmény: 1800 W
  • Űrtartalom: 80 liter
  • Súly (kg.): 28

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

A HAJDU Zrt. a tartályokra 5 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Aquastic

Aquastic

Az AQUASTIC márkajelzésű forróvíztárolók a Hajdúsági Ipari Zrt. tulajdonában lévő bojler család. Az AQUASTIC forróvíztároló bojlerei környezetbarát megoldással bírnak, hiszen működésükhöz alacsony készenléti energia szükséges. A termékek belsejében hegesztett acéllemez tartály található, amely minden téren korrózióvédelemmel van ellátva. A bojlerek kiváló minőségű hőszigetelése a vizet hosszan melegen tartja. Kínálatunkban különböző űrtartalommal rendelkező Aquastic bojlert találhat. 

Bővebben az Aquastic termékekről

Az Aquastic egy olyan márka, amely a vízmelegítési megoldások terén szerzett magának kiemelkedő hírnevet. A márka termékválasztékában mindenki megtalálhatja az otthoni vagy ipari használatra szánt ideális melegvíz-tárolót vagy bojlert, a kisebb lakásoktól a nagyobb ingatlanokig. Az Aquastic termékek hírnevét a megbízhatóság és tartósság, valamint az energiatakarékos technológiák iránti elkötelezettség alapozta meg.

Az Aquastic bojler szinonimája lett az otthoni vízmelegítésnek, ahol az energiatakarékosság és a hosszú élettartam a vásárlók két fő követelménye. A választék olyan készülékeket tartalmaz, mint az Aquastic elektromos bojler, melyek könnyen telepíthetők és kezelhetők, biztosítva ezzel a folyamatosan megbízható melegvíz-ellátást.

A nagyobb űrtartalomra van szükség a kényelmes használathoz? Az Aquastic bojler 120l és Aquastic bojler 80l készülékek tökéletes megoldást kínálnak nagyobb családok vagy intenzív használat esetén. Ezek a bojlerek jelentős vízmennyiséget képesek hosszú időn keresztül optimális hőmérsékleten tartani, így bármikor elérhető a szükséges meleg víz, akár főzéshez, akár fürdéshez.

Az Aquastic forróvíztároló vagy vízmelegítő modellek a legújabb technológiákat használják az energiahatékonyság növelése és a víz minőségének megőrzése érdekében. A könnyen tisztán tartható és karbantartható kialakítás biztosítja, hogy a készülékek hosszú távon is megőrizzék hatékonyságukat és higiénikus működésüket.

Az Aquastic termékek további előnye, hogy tervezésük során nagy hangsúlyt fektetnek a használat élményére és biztonságra. A precíz hőmérséklet-szabályozás és a megbízható működés mellett a beépített biztonsági rendszerek, mint a túlmelegedés elleni védelem, biztosítják a készülékek problémamentes használatát.

Összefoglalva, az Aquastic márka ideális választás azok számára, akik hosszú távú és energiatakarékos megoldást keresnek vízmelegítésre. A márka termékei nem csupán a hatékonyságot képviselik, hanem a modern otthonok és épületek esztétikai és funkcionális igényeit is kielégítik. Az Aquastic nem csak egyszerű vízmelegítőket kínál, hanem komplex megoldásokat biztosít azok számára, akik a vízhasználatukat a következő szintre szeretnék emelni.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz