Azonosító: 35628

Aquastic AQ Flat 80 elektromos szögletes forróvíztároló (bojler) szabályozóval (2111814412)

131.990 Ft
1319
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
1319
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Az Aquastic AQ F80 elektromos forróvíztároló (bojler) zárt rendszerű, dupla tartályos készülék, amely függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt felszerelhető a falra vagy akár beépített szekrénybe is. Vezérelt áramról működtethető berendezés, amely energiatakarékos, egybeépített automatikus korlátozó-hőfokszabályozóval felszerelt.

A bojler külső burkolata magas fényű nanokerámiás felületkezelt acéllemezből készült. A hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét a speciális, titánium tartalmú tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja. Ez a megoldás teszi lehetővé a tartály kitűnő korrózióvédelmét még agresszív (lágy) vizek ellen is. A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a meleg víz hosszú idejű hőntartását, ami így Önnek kisebb energiahasználatot jelent.
 

Rendeltetés  Zártrendszerű forróvíztároló
Elhelyezés  Fali függőleges és vízszintes
Űrtartalom [L]  80
Feszültség [V]  230V/50Hz
Védettségi fokozat IP X4
Fűtőteljesítmény [W]  1200 + 800
Fűtőbetét típusa  Csőfűtőtest
Áramfelvétel [A]  11
Felfűtési idő 15 oC-ról 65 oC-ra [h] 2
Készenléti energiafelhasználás [kWh/24h] 1,35
Melegvízszolgáltatás (V40) [l] 80
Vízcsatlakozás  G1/2
Névleges üzemi nyomás [MPa] 0,6
Biztonsági szelep legnagyobb nyitónyomása [MPa]  0,7
Beépített biztonsági és szabályzó elemek Hőmérséklet szabályozó, hőmérséklet korlátozó, kombinált biztonsági szelep
Egyéb védelem Aktív anódos korrózióvédelem
Érintésvédelmi osztály
A termékre vonatkozó fontosabb előírások  MSZ EN 60335-1, MSZ EN 60335-2-21
Raktározási és szállítási követelmények  MSZ EN 60721-3A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal, vízkeménységtől függetlenül, a 2 évente szükséges anódfelülvizsgálat mellett!

Méretek

 • Szélesség: 60 cm
 • Magasság: 83,5 cm
 • Mélység: 32,5 cm

Műszaki adatok

 • Kilépő víz legmagasabb hőmérséklete: 65°C
 • Maximális üzemi víznyomás: 0,6 MPa
 • Hidegvíz csatlakozás: G1/2
 • Melegvíz csatlakozás: G1/2
 • Villamos csatlakozás: 230 V/50 Hz
 • Űrtartalom: 80 L
 • Súly (kg.): 43

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal, vízkeménységtől függetlenül, a 2 évente szükséges anódfelülvizsgálat mellett! 

Hajdu

Hajdu

Hajdú: Megbízhatóság a magyar otthonokban

A Hajdú egy tradicionális magyar márka, amely magyar tulajdonosi körrel, magyar emberek munkájának eredménye. A Hajdú ezáltal a magyar otthonok egyik meghatározó szereplője, amely hosszú évek óta kínál megbízható, minőségi termékeket. A Hajdú termékekre jellemző a kiváló minőség, a precizitás, amelyek hozzájárulnak a kényelmes élethez.

A Hajdú termékskáláját tekintve főként vízmelegedésre szakosodott. Az elektromos bojlerek, gázbojlerek, átfolyós vízmelegítők, hőszivattyúk és gázkazánok mind kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamúak legyenek, és maximálisan kiszolgálják a felhasználók igényeit.

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

A Hajdú folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartsanak az új technológiákkal és az iparági fejlesztésekkel. A Hajdú környezetvédelem iránti elkötelezettsége miatt a termékek egyre hatékonyabbak és energiatakarékosabbak, ami hozzájárul a fenntartható otthoni környezet kialakításához.

A Hajdú márka a vízmelegítés, a megbízhatóság és az minőség szinonimája a magyar otthonokban, és minden felhasználó számára biztosítja a kényelmes és hatékony otthoni életet.
Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz