Azonosító: 35618

Bosch Texoro tekercs csiszoló (06033B5101)

35.490 Ft
354
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
354
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Bosch Texoro tekercs csiszló (06033B5101)

 • Íves, profilozott és strukturált felületek hatékony csiszolása
 • Ideális a nehezen elérhető helyek csiszolásához
 • Elektronikus fordulatszám-előválasztás és tartozékok az anyagnak megfelelő munkavégzéshez
 • Bosch SDS és Autolock funkció a tartozékok egyszerű cseréjéhez és kényelmes használatához
 • Porelszívás a tisztább munkaterületért
 • Ideális kontúros, profilos vagy strukturált fa és fém csiszolásához
 • Fokozatmentes fordulatszám-előválasztás
 • SDS-rendszer


Csomag tartalma:

 • 10 mm-es lamellás görgő, 80-as szemcseméret
 • 60 mm-es lamellás görgő, 80-as szemcseméret
 • Kartondoboz
 • Közepes tartozékdoboz
 • Rugalmas csiszolóhenger, 60 mm, szemcseméret: 80

 

Névleges teljesítményfelvétel 250 W
Üresjárati fordulatszám 1.600 – 3.000 ford./perc
Csiszolótekercsek szélessége 5 – 60 mm
A gép súlya 1,3 kg
Hangnyomásszint 82 dB(A)
Hangteljesítményszint 93 dB(A)
Bizonytalanság K 3 dB

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 250 W
 • Üresjárati fordulatszám: 1.600 – 3.000 ford./perc
 • Súly (kg.): 2.57727
 • Gép súlya (kg.): 1.3

Funkciók

Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállító. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több, mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

A Bosch egy jelentős német vállalat, amely számos iparágban van jelen, beleértve az autóipari alkatrészeket, az elektromos szerszámokat, a biztonságtechnikát, a háztartási készülékeket és sok más területet. 1886-ban alapították, és mára a világ egyik vezető technológiai és szolgáltatási vállalataként ismert. A Bosch híres a minőségi termékeiről, az innovációjáról és megbízhatóságáról, valamint arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. A Bosch háztartási készülékei, mint például a mosógépek, hűtőszekrények, kávéfőzők és porszívók, a magas minőségükről és tartósságukról híresek világszerte.

 

Bővebben a Bosch termékeinkről

A Bosch egy olyan márka, amely szinonimája a német mérnöki precizitásnak és a minőségnek. A vállalat alapítása, 1886. óta a Bosch innovatív termékeivel és megoldásaival segíti az élet különböző területeit, a háztartási készülékektől kezdve az ipari eszközökig.

A Bosch porszívók különösen kedveltek a háztartások körében, és ez nem véletlen. A cég vezeték nélküli porszívói forradalmasították az otthoni takarítást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kötöttségek nélkül, nagyobb szabadsággal és hatékonysággal tisztítsanak. Ezek a porszívók kiváló szívóteljesítményt, hosszú akkumulátor-élettartamot és ergonomikus tervezést kínálnak, mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a könnyű használhatóság terén. A Bosch morzsaporszívói megkönnyítik a kisebb helyek, konyhapultok, étkező asztalok tisztán tartását, hiszen bármikor egyszerűen megtisztítható segítségükkel a morzsás, poros felület.

A Bosch mosogatógépek és mosógépek ugyanígy tükrözik a márka elkötelezettségét a hatékonyság, energiahatékonyság és kényelem iránt. A Bosch szárítógépek továbbfejlesztett hőszivattyús technológiájukkal kiemelkednek a piacon, mivel nemcsak energiatakarékosak, hanem kíméletesen szárítják a ruhaneműt is.

A konyhában a Bosch konyhai robotgépek biztosítják a kényelmet és sokoldalúságot, legyen szó tésztakeverésről, gyümölcslé készítésről vagy az összetettebb ételkészítési folyamatokról. A Bosch kávéfőzők pedig minden kávérajongó álmát valóra váltják, lenyűgöző designjukkal és azon képességükkel, hogy tökéletes espresso-t vagy cappuccino-t készítsenek otthoni körülmények között.

A Bosch termékek hírnevét tovább erősíti az a tény, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és az intelligens technológiák bevezetésére, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem csak egy eszközt vásárolnak, hanem egy megbízható társat a mindennapi életükhöz.

A Bosch egy olyan vállalat, amely nem csupán a minőség garanciáját nyújtja, hanem a jövőbe tekintő innováció és az emberközpontú tervezés elkötelezett híve is. A Bosch termékeivel a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy olyan eszközöket választanak, amelyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantálnak, miközben egyszerűsítik és szépítik a mindennapi életet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz