Azonosító: 35176

Bosch R780 kerámia fíbertárcsa o 180 mm, o 22.23 mm, P60

900 Ft
630 Ft
Megtakarítás: 270 Ft
db

 

Bosch R780 kerámia fíbertárcsa ø 180 mm, ø 22.23 mm, P60

Korongátmérő: 180 mm
Furatátmérő: 22,23 mm
Szemcseméret: 60 mm

R780 Best for Metal and Inox fíber csiszolótárcsák
Az R780 Best for Metal + Inox kiemelkedő anyageltávolítási aránnyal használható Inox és fémfelületeken
Önélező kerámiaszemcsés technológiájánál a fokozott anyageltávolítást a durva, az állandó felületminőséget a szemcsék garantálják
A vastag, hűtő adalékanyagot tartalmazó bevonat ideális az Inox és lágyacél felületek csiszolásához
Vulkanizált szövet hordozóanyag biztosítja a stabilitást az egyenletes és folyamatos csiszolás során

Termékjellemzők:

Az R780 Best for Metal + Inox kiválóan alkalmas gyors anyageltávolításra fém- és rozsdamentes felületek csiszolása során. Önélező kerámiaszemcsés technológiája új, éles vágóéleket hoz létre csiszoláskor, és a durva szemcsék maximális anyageltávolítást, a finomabb szemcsék állandó felületminőséget garantálnak, tárcsakopás nélkül. A tárcsa vastag, hűtő adalékanyagot tartalmazó bevonattal rendelkezik, mely ideális eszközzé teszi rozsdamentes acél és lágyacél csiszolása során. Emellett vulkanizált szövet alapú hordozóanyaga stabilitást biztosít az egyenletes és folyamatos csiszolás során. Az R780 Best for Metal + Inox tökéletes eszköz hegesztés eltávolítására, leélezésre, becsiszolásra, anyageltávolításra, elszíneződések eltávolítására, felületek megmunkálásához, strukturálásához, készre csiszolásához.

Sarokcsiszolókkal használható

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.04
Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz