Azonosító: 32612

Gardena Öntözőkomputer Master (1892-29)

36.190 Ft
361
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
361
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Gardena Öntözőkomputer Master

A GARDENA Master öntözőgép segítségével rugalmasan és egyedileg szabályozhatja az öntözést.

Lehetőség van akár hat különböző és független program alkalmazására is.

A működést az akkumulátor biztosítja; az öntöző számítógép közvetlenül csatlakoztatható a csaptelephez, és egyszerűen csak egy forgó gomb segítségével vezérelhető az adatok kiválasztására és megerősítésére.

A könnyen olvasható LCD teljes képernyős kijelző egyértelműen megjeleníti az összes beállítást.

A menü 10 nyelven jeleníthető meg. Az időjárásálló vezérlőegység eltávolítható.

Nagyon könnyű testre szabni a központi öntözési időt vagy az öntözést az esős időben.

A készülék ideális a GARDENA automatikus vízelosztó vezérlésére.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.63636

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
Gardena

Gardena

Gardena minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

 

Bővebben a Gardena márkáról

Amikor a kertészeti eszközök világáról beszélünk, a Gardena név kikerülhetetlenül felmerül. A Gardena márka nem csupán egy termékkínálatot, de egy életérzést, egy kertészeti filozófiát is képvisel. A Gardena több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kertgondozás területén, ami nemcsak az eszközeik minőségében, de innovatív megoldásaikban is tükröződik.

Gardena azzal az elszántsággal készíti termékeit, amelyet csak azok tudnak magukénak érezni, akik igazán értik, milyen a kapcsolat az ember és a természet között. Ezen kapcsolat erősítésére készült minden egyes eszköz: hogy segítse az embereket abban, hogy kertjeikben az igényeiknek megfelelő környezetet alakíthassanak ki.

Az egyedi, ergonomikus design és a kiváló minőségű anyagok ötvözete a Gardena kínálatában található termékekben garantálja, hogy a kertész munkája ne csak hatékony, de kényelmes is legyen. A márka azonban nem állt meg a kiváló minőségnél: a fenntarthatóság és a környezettudatos gondolkodás is a Gardena márka szellemiségébe kódolva. Így aki ezt a márkát választja, nem csak magának, de a környezetének is jót tesz.

Gardena nem csak egy brand, hanem egy megbízható társ a kertben. A márka mellett dönteni azt jelenti, hogy értékeli a minőséget, a hosszú élettartamot és a kivételes teljesítményt, amelyeket a Gardena termékek mind magukba foglalják. Ezen túlmenően pedig egy olyan közösséghez is csatlakozik, amely hisz abban, hogy a természet és az ember közötti harmonikus kapcsolat létrehozása és ápolása nélkülözhetetlen egy jobb jövő érdekében.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz