Azonosító: 31408

Aquastic 5A átfolyós vízmelegítő, alsó, 5 l, egykaros csapteleppel (2121123413)

38.990 Ft
389
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
389
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Aquastic 5A átfolyós vízmelegítő, alsó, 5 l, egykaros csapteleppel (2121123413)

Az Aquastic 5A típusok csak egy vízfelvételi hely ellátására alkalmas, és a gyártó által hozzáadott csapteleppel működik biztonságosan. A tárolt melegvíz mind tisztálkodásra, mind étkezési célokra alkalmas. A készülék csak függőleges helyzetbe helyezhető el. A kívánt hőmérséklet egy forgógombbal állítható be, legfeljebb 80 °C-ra
A kis helyigényű, falra szerelhető, szabadkifolyású készülékek rendeltetése kisebb vízigények konyhai mosogató kézmosók kielégítése. A vízmelegítő hagyományos csapteleppel kivitelezett. 

Mélysége 200 mm, szélessége 260 mm. 
Vízcsatlakozása G3/8. Feszültség 230 V. Felfűtési idő 65 °C-ra 12.  
Súlya 2,6 kg. Maximális melegvízhőmérséklet 80 °C. 
A energiahatékonysági osztályba tartozik.

Méretek

  • Hosszúság: 200 mm
  • Szélesség: 260 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 5 L
  • Feszültség: 230 V
  • Súly (kg.): 3.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Hajdu

Hajdu

Hajdú: Megbízhatóság a magyar otthonokban

A Hajdú egy tradicionális magyar márka, amely magyar tulajdonosi körrel, magyar emberek munkájának eredménye. A Hajdú ezáltal a magyar otthonok egyik meghatározó szereplője, amely hosszú évek óta kínál megbízható, minőségi termékeket. A Hajdú termékekre jellemző a kiváló minőség, a precizitás, amelyek hozzájárulnak a kényelmes élethez.

A Hajdú termékskáláját tekintve főként vízmelegedésre szakosodott. Az elektromos bojlerek, gázbojlerek, átfolyós vízmelegítők, hőszivattyúk és gázkazánok mind kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamúak legyenek, és maximálisan kiszolgálják a felhasználók igényeit.

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

A Hajdú folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartsanak az új technológiákkal és az iparági fejlesztésekkel. A Hajdú környezetvédelem iránti elkötelezettsége miatt a termékek egyre hatékonyabbak és energiatakarékosabbak, ami hozzájárul a fenntartható otthoni környezet kialakításához.

A Hajdú márka a vízmelegítés, a megbízhatóság és az minőség szinonimája a magyar otthonokban, és minden felhasználó számára biztosítja a kényelmes és hatékony otthoni életet.
Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz