Azonosító: 31361

Honeywell Párátlanító (TP SMALL)

113.290 Ft
1132
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1132
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Honeywell Párátlanító (TP SMALL).

A készülék magassága 51,1 cm, szélessége 33,5 cm, mélysége 26,7 cm.
Fehér színben készült, a készülék súlya 14,8 kg. 
A páramenetesítő kapacitása 24 l/24 óra alatt. A víztartálya 3,3 literes, könnyen kezelhető, porszűrője mosható, lehetőség van a víz folyamatos elvezetésére. 
A vízelvezető cső hossza 1 m. A páramentesítő kerekeken gördíthető, de hordfül segítségével is mozgatható. Állítható páratartalom 30-90% RH. 
A készülék kezelőfelülete digitális. Teljesítménye 270 W.

Méretek

  • Hosszúság: 267 mm
  • Szélesség: 335 mm
  • Magasság: 511 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 14.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Honeywell

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.

A Honeywell vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.
 

Bővebben a Honeywell termékekről

 

A mindennapi kényelem és biztonság fejlesztésére történő törekvés gyakran szükségessé teszi azoknak a technológiáknak és eszközöknek a beépítését, amelyek egyszerre modernek, megbízhatóak és felhasználóbarátok. A Honeywell ezen alapelvek mellett kötelezte el magát, s amint azt számtalan termékcsaládja és széleskörű alkalmazása mutatja, a márkának sikerült a kényelem és a technológia hatékony egyesítése az otthonokban és vállalkozásokban egyaránt.

Az egyszerű, mégis fontos részletek terén, mint például a hőmérséklet-szabályozás, a Honeywell nem csupán a megszokottat kínálja. A Honeywell termosztátok nem csak a hőmérséklet precíz szabályozását teszik lehetővé, de intuitív kezelőfelületük és okostelefonról való irányíthatóságuk révén maximalizálják a felhasználói élményt és az energiatakarékosságot. Ezek a Honeywell termékek hozzájárulnak a fenntartható jövő kialakításához és támogatják a felhasználókat abban, hogy otthonaikban az ő igényeiknek megfelelő komfortérzetet teremtsenek.

A Honeywell azonban messze túlmutat a puszta hőmérsékletszabályozáson. A márkát évtizedek óta ismerik és elismerik számos, a háztartási komfortot és biztonságot növelő eszköz fejlesztéséért és gyártásáért. Az ismert Honeywell háztartási kiegészítők közé tartoznak a csengők, párátlanítók és léghűtők széles választékával a Honeywell célja, hogy minden otthonban elősegítse egy kényelmes és egészséges környezet kialakítását. Az eszközök tervezésénél a Honeywell különös hangsúlyt fektet a funkcionalitásra, az esztétikai megjelenésre és a hosszú távú megbízhatóságra, biztosítva, hogy minden vásárlója maximális értéket kapjon befektetése ellenében.

A Honeywell termékek nem csupán termékeivel, hanem kiemelkedő ügyfélszolgálatával és támogatásával is a vásárlói mellett áll. A márka mögött álló csapat elkötelezett az iránt, hogy az ügyfelek minden kérdését megválaszolják, és minden problémájukra megoldást találjanak, így a Honeywell termékek vásárlása nem csupán egy tranzakciót, hanem egy hosszú távú, megbízható partnerséget is jelent. Így, azok számára, akik az otthoni komfort és biztonság növelését tervezik, a Honeywell nem csupán egy választás: ez egy döntés a minőség, megbízhatóság és a kiváló ügyfélélmény mellett.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz