Azonosító: 30224

Hajdu HMV HD 300 tároló hőszivattyús rendszerekhez, hőcserélő nélkül 300 l űrtartalom (2142632711)

319.890 Ft
3198
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
3198
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Hajdu HMV HD 300 tároló hőszivattyús rendszerekhez, hőcserélő nélkül 300 l űrtartalom. 
A Hajdu HD 300 csőkígyó nélküli HMV tároló elsősorban külső hőcserélőről történő felfűtésre készült, de utólagosan elhelyezett elektromos fűtőbetéttel is felfűthető. A forróvíztároló zártrendszerű kivitelű így több vízvételi hely melegvíz ellátására is alkalmas. 
A víz alkalmas tisztálkodásra és étkezési célokra is.A belső tartály egy poliuretán/poliészter környezetbarát szigeteléssel kialakított, így nem csak energiatakarékos de hosszú időn keresztül biztosítja a víz hő tartását, alacsony energiafelvétel mellett. A belsőtartálya olyan speciális tűzzománc kivitelben készült,  amely a legagresszívebb vizek esetén is hosszú élettartamot biztosít a készülék számára. 

A HAJDU Zrt. a tartályokra 10 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal. 

A kép illusztráció!

Méretek

  • Átmérő: 660 mm
  • Magasság: 1530 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 300 L
  • Üzemi nyomás: 1.0 MPa
  • Rozsdásodás elleni védelem: Mg anód és zománc
  • Felfűtési idő (10°C-ról 60°C-ra): 2.5 kWh/ 24h
  • Súly (kg.): 120

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

2 év teljes körű
10 év tartály garancia

Hajdu

Hajdu

Hajdú: Megbízhatóság a magyar otthonokban

A Hajdú egy tradicionális magyar márka, amely magyar tulajdonosi körrel, magyar emberek munkájának eredménye. A Hajdú ezáltal a magyar otthonok egyik meghatározó szereplője, amely hosszú évek óta kínál megbízható, minőségi termékeket. A Hajdú termékekre jellemző a kiváló minőség, a precizitás, amelyek hozzájárulnak a kényelmes élethez.

A Hajdú termékskáláját tekintve főként vízmelegedésre szakosodott. Az elektromos bojlerek, gázbojlerek, átfolyós vízmelegítők, hőszivattyúk és gázkazánok mind kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamúak legyenek, és maximálisan kiszolgálják a felhasználók igényeit.

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

A Hajdú folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartsanak az új technológiákkal és az iparági fejlesztésekkel. A Hajdú környezetvédelem iránti elkötelezettsége miatt a termékek egyre hatékonyabbak és energiatakarékosabbak, ami hozzájárul a fenntartható otthoni környezet kialakításához.

A Hajdú márka a vízmelegítés, a megbízhatóság és az minőség szinonimája a magyar otthonokban, és minden felhasználó számára biztosítja a kényelmes és hatékony otthoni életet.
Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz