Azonosító: 29872

Beko szabadonálló mosogatógép (DEN-38530 WAD)

164.990 Ft
1649
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1649
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Beko szabadonálló mosogatógép (DEN-38530 WAD). 
Hagyományos 60 cm kivitelben készült fehér színű mosogatógép
D energiaosztályba sorolt, rendkívül energiatakarékos gép. 
Programok száma 8, 15 terítékes használatot tesz lehetővé.  
A mosogatógép vízfogyasztása 9,5 liter, 3 kosárral rendelkezik (evőeszköz tároló).  
Speciális alsó forgókarral működtetett. BLDC motorral készült.
Különböző opciók közül választhat, féltöltet, programkövetés, hátralévő idő kijelzés, késleltetés 0,5-24 óra. Gyorsfunkció, extra szárítás opció. Programok ECO 50, Baby Protect, Quick&Shine, Mini 30, Auto, Prewash, Intensive 70, Glass Care 40. Gyerekzár.

Méretek

  • Hosszúság: 600 mm
  • Szélesség: 600 mm
  • Magasság: 850 mm

Műszaki adatok

  • Terítékszám: 15
  • Programszám: 8
  • Vízfogyasztás: 9.5 liter
  • Zajszint: 43 dB
  • Elhelyezés: Szabadonálló
  • Súly (kg.): 50.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
BEKO

BEKO

Török háztartási gép márkaként a BEKO azzal a céllal indult el, hogy világmárkává nője ki magát. A 90-es évek elején elért törökországi sikerek után mára a BEKO márka a világ több mint 100 országában 280 milliónál is több vásárló mindennapi életének részévé vált. Ma már minden második másodpercben eladnak egy BEKO márkájú terméket valahol a világban. Termékskáláját tekintve elsősorban nagy konyhai gépekre fókuszálnak: kiváló minőségű mosógépeket, mosogatógépeket és hűtőket készítenek. 

 

Bővebben a BEKO termékekről

Amikor a mindennapok kényelméről és a háztartás technológiai megújításáról van szó, a BEKO márka neve előkelő helyet foglal el. A BEKO gyártotta készülékek a modern otthonok szerves részévé váltak, hiszen megbízhatóságukkal, energiatakarékos működésükkel és felhasználóbarát tervezésükkel a felhasználók szerte a világon elégedettek.

A BEKO mosógépek széles választéka kínál mindenki számára megfelelő megoldást, legyen szó kis helyen elférő kompakt gépekről vagy nagy kapacitású modellekről, melyek a nagyobb családok igényeit is kielégítik. A BEKO mosógépek innovatív funkciói, mint a gyors mosási programok vagy az allergiásokat segítő speciális ciklusok, bizonyítják a márkának azt a törekvését, hogy a felhasználói igényekhez igazítsák termékeiket.

A ruhaszáradás területén a BEKO szárítógépek kínálnak hatékony megoldásokat. Ezek a készülékek energiatakarékosak, és számos programmal rendelkeznek, hogy a különböző típusú textíliák optimális körülmények között száradjanak meg.

A konyha eszközei között a BEKO mosogatógépek könnyítik meg a mindennapi teendőket. Csendes működésükkel és különféle mosási programjaikkal a legmakacsabb szennyeződésekkel is megbirkóznak, miközben víz- és energiafogyasztásuk a lehető legalacsonyabb szinten marad.

Azok számára, akik szeretnek főzni, a BEKO tűzhelyek és BEKO főzőlapok kiváló választást jelentenek. Ezek a készülékek egyaránt kínálnak gáz- és elektromos változatokat, továbbá az indukciós főzőlapokat is, melyekkel a hőfok finomhangolása gyerekjáték.

A tartós élelmiszerek tárolására szolgáló BEKO fagyasztó láda és BEKO fagyasztószekrény modellek segítenek abban, hogy az ételek hosszú ideig megőrizzék frissességüket. Az BEKO itt is nagy hangsúlyt fektet az energiahatékonyságra és a különböző méretekben való kínálatra, hogy minden háztartás megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

A kényelem és a megbízhatóság jegyében készült BEKO mikrók pedig azoknak nyújtanak nagy segítséget, akik gyors és hatékony megoldást keresnek az ételmelegítésre vagy akár az ételek gyors elkészítésére.

Összefoglalva, a BEKO termékekkel a felhasználók nem csupán időtálló háztartási eszközöket vásárolnak, hanem olyan innovatív megoldásokat is, amelyek megkönnyítik a mindennapokat és hozzájárulnak az otthoni életminőség javításához. A BEKO márkát azoknak ajánljuk, akik értékelik a modern technológiát, az energiahatékonyságot és a felhasználói élményt.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz