Azonosító: 28185

Hauser grill kontakt (CG-420)

20.890 Ft
208
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
208
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Hauser grill kontakt (CG-420). 
A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó esztétikus, igényes felépítésű készülékeinek. 
A a biztonságra nagy figyelmet fordítottak. 
A kontakt grill 3 grillezési pozíciót tesz lehetővé. 
Teljesen szétnyitható, asztali grillként is használható.
Szabályozható hőmérséklete, bordázott tapadásmentes grillező lapjai magas hőmérsékletű grillezéssel teszi lehetővé az ízek megőrzését. 
Időzítő funkcióval ellátott. 
A sütőlapok könnyen tisztíthatók. 
Teljesítménye: 2000 W. 
Méret: 15 x 33 x 33 cm.

Méretek

  • Hosszúság: 330 mm
  • Szélesség: 150 mm
  • Magasság: 330 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2000 W
  • Súly (kg.): 4

Üzemmódok

HAUSER

HAUSER

Hauser: elegancia és funkcionalitás a konyhai eszközök világában

A Hauser márka a konyhai eszközök terén kínál elegáns és kiváló minőségű termékeket, amelyek megfelelnek a háziasszonyok és a konyhaművészek igényének egyaránt. A Hauser termékek stílusos megjelenéssel és kiváló funkcionalitással rendelkeznek, hogy a különböző konyhai munkafolyamatok, mint a sütés, kávéfőzés, pirítás könnyedén és hatékonyan elvégezhetők legyenek.

Termékpaletta

A Hauser széles termékpalettával rendelkezik, amely magában foglalja:

  • Minisütők: A Hauser minisütők kiváló választást jelentenek azoknak, akik kis helyen szeretnének sütögetni, de nem szeretnének lemondani a sütés öröméről és ízéről.

  • Digitális Mérlegek: A Hauser digitális mérlegek pontos és megbízható méréseket biztosítanak, hogy az összetevők pontosan és precízen adagolhatók legyenek a konyhai receptekhez.

  • Forrólevegős Sütők: A Hauser forrólevegős sütők sokoldalú eszközök a sütéshez, grillezéshez és pirításhoz, amelyek gyorsan és hatékonyan készítenek el különféle ételeket.

  • Kenyérpirítók: A Hauser kenyérpirítók egyszerűen és hatékonyan pirítják meg a kenyeret és más péksüteményeket, hogy mindig friss és ropogós reggelit vagy uzsonnát élvezhessenek.

  • Kávéfőzők: A Hauser kávéfőzők kiváló minőségű kávét készítenek otthonában, hogy minden reggel frissen őrölt és aromás kávéval induljon a nap.

A Hauser termékek nemcsak kiváló funkcionalitást és teljesítményt nyújtanak, hanem elegáns megjelenéssel is rendelkeznek, amelyek feldobják és stílusossá teszik a konyhát. A Hauser márka a minőség, a megbízhatóság és az elegancia szinonimája a konyhai eszközök világában, és minden otthoni séf számára kiváló választást jelent a konyhai feladatok elvégzéséhez.


A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több, mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot sem. A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.
 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz