Azonosító: 23878

Home időjárás állomás külső jeladóval HCW 25

11.990 Ft
119
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
119
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Home időjárás állomás külső jeladóval HCW 25. A készülék szimbólumok segítségével megjeleníti a várható időjárást. Az időjárás jeladó megjeleníti a külső és belső hőmérsékletet, páratartalmat. 

Hatótávolsága maximum 60 méter. 12/24 időformátumot jelenít meg. A külső jeladó frekvenciája 433,92 MHz. Ébresztőóra funkcióval felszerelt időjárás állomás (szundi 3-20 percre beállítható). 

LCD kijelző, digitális óra, naptár, egyszerű üzembe helyezés, vezeték nélküli jeladó, külső és belső hőmérséklet riasztási értékek jellemzik. 3 külső jeladó kezelésére képes, 1 db tartozékként jár (HCKK 08). 

Az időjárás előrejelző tápellátásáért tartozék hálózati adapter vagy 3 x 1,5 V (AAA) elemek felelnek (nem tartozék). Külsö jeladó: 2 x 1,5 V (AAA) elemmel üzemel (nem tartozék). A külső jeladó méretei 21 x 13,8 x 2,2 cm. 

A készülék alkalmas az Európai Unió tagállamaiban történő használatra. 


Méretek

  • Hosszúság: 22 mm
  • Szélesség: 210 mm
  • Magasság: 138 mm

Műszaki adatok

  • Méréshatár: 60 méter
  • Súly (kg.): 0.55

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Home

Home

Ismerje meg otthona legjobb barátját - a Home márkát! A Home kiemelt szerepet játszik a hatékony otthoni fűtés terén, hiszen széles választékával minden igényre megoldást kínál, legyen szó különálló fűtőtestekről, oszlopventilátorokról, olajradiátorokról vagy bármilyen elektromos fűtőtestekről, a Home mindig a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtja. Fűtsön a Home eszközökkel, találja meg az otthonába legjobban illő terméket és élvezze az otthona melegét a hideg napokon is! A Home egész évben gondoskodik a komfortérzetről, nyáron válassza a márka ventilátorait, léghűtőit, hogy kellemes klímát varázsoljon a hőségben is!


A Home márka emellett kiemelten széles termékskálával rendelkezik a háztartási kis- és nagygépek között is. A Home gofrikehelysütői segítségével bármikor könnyedén finom reggelit varázsolhat a gyerekek asztalára, akár egy rohanós hétköznap reggelen is. A Home eszpresszó kávéfőzőhöz a tökéletes ízélmény érdekében válassza a márka kávédarálóját, hogy a nap mindig egy frissen őrölt kávéval kezdődhessen. 
A Home szeletelőgépei és kenyérpirítói nemcsak praktikusak és kedvező árúak, hanem stílusos és modern megjelenésükkel a konyha díszeivé is válhatnak. Az otthoni étkezések előkészítését a Home termékei még egyszerűbbé teszik, hiszen az eszközök ergonómikus kialakításának köszönhetően könnyű használhatóságot biztosítanak a mindennapi munkavégzés során, hogy a sütés-főzéssel minél kevesebb időt kelljen eltölteni és több idő maradjon a hasznosabb dolgokra.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz