Azonosító: 23754

Bosch GOP 30-28 Multifunkcionális vágószerszám L-Boxx-ban (0601237000)

108.690 Ft
1086
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1086
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Bosch GOP 30-28 Multifunkcionális vágószerszám L-Boxx-ban (0601237000), felvett teljesítménye 300 Watt, üresjárati rezgése 8000-20000 rezgés/perc, oszcillációs szöge balra és jobbra 1,4 °

Mágneses csatlakozással rendelkezik a betétszerszámok egyszerű cseréjéhez. A vágószerszám hosszúsága 28 cm, magassága 7,5 cm, súlya pedig 1,5 kg

A csomag tartalma: 

- 1 x Starlock BIM AII 65 APB merülőfűrészlap, Curved-Tec, Wood + Metal 
- 1 x Starlock BIM AII 65 BSPB merülőfűrészlap, Curved-Tec, Hard Wood 
- 1 x Starlock BIM AIZ 20 AB merülőfűrészlap, Wood + Metal 
- 1 x Starlock BIM AIZ 32 APB merülőfűrészlap, Wood + Metal, Curved-Tec 
- 1 x Starlock BIM ACZ 85 EB szegmensfűrészlap, Wood + Metal 
- 1 x Starlock Carbide-RIFF AVZ 78 RT2 csiszolótalp, Grout + Abrasive 
- 1 x StarlockPlus BIM PAII 65 APB merülőfűrészlap, Curved-Tec, Wood + Metal 
- 1 x Starlock Carbide-RIFF ACZ 85 RT3 szegmens fűrészlap, Grout + Abrasive 
- 1 x StarlockPlus BIM PAIZ 32 APB merülőfűrészlap, Curved-Tec, Wood + Metal 
- 1 x StarlockPlus Carbide PAIZ 32 AT merülőfűrészlap, Metal 
- 5 x csiszolólap, K 2x80, 2x120, 1x240 
- 1 x Starlock delta AVZ 93 G csiszolótalp 
- L-BOXX 136

Méretek

  • Hosszúság: 280 mm
  • Magasság: 75 mm

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 300 W
  • Rezgésszám: 8.000 – 20.000 rezgés/perc
  • Súly (kg.): 1.5
  • Gép súlya (kg.): 1.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
  • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

  • Csomag tartalma:

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:

- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)
- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállító. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több, mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

A Bosch egy jelentős német vállalat, amely számos iparágban van jelen, beleértve az autóipari alkatrészeket, az elektromos szerszámokat, a biztonságtechnikát, a háztartási készülékeket és sok más területet. 1886-ban alapították, és mára a világ egyik vezető technológiai és szolgáltatási vállalataként ismert. A Bosch híres a minőségi termékeiről, az innovációjáról és megbízhatóságáról, valamint arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. A Bosch háztartási készülékei, mint például a mosógépek, hűtőszekrények, kávéfőzők és porszívók, a magas minőségükről és tartósságukról híresek világszerte.

 

Bővebben a Bosch termékeinkről

A Bosch egy olyan márka, amely szinonimája a német mérnöki precizitásnak és a minőségnek. A vállalat alapítása, 1886. óta a Bosch innovatív termékeivel és megoldásaival segíti az élet különböző területeit, a háztartási készülékektől kezdve az ipari eszközökig.

A Bosch porszívók különösen kedveltek a háztartások körében, és ez nem véletlen. A cég vezeték nélküli porszívói forradalmasították az otthoni takarítást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kötöttségek nélkül, nagyobb szabadsággal és hatékonysággal tisztítsanak. Ezek a porszívók kiváló szívóteljesítményt, hosszú akkumulátor-élettartamot és ergonomikus tervezést kínálnak, mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a könnyű használhatóság terén. A Bosch morzsaporszívói megkönnyítik a kisebb helyek, konyhapultok, étkező asztalok tisztán tartását, hiszen bármikor egyszerűen megtisztítható segítségükkel a morzsás, poros felület.

A Bosch mosogatógépek és mosógépek ugyanígy tükrözik a márka elkötelezettségét a hatékonyság, energiahatékonyság és kényelem iránt. A Bosch szárítógépek továbbfejlesztett hőszivattyús technológiájukkal kiemelkednek a piacon, mivel nemcsak energiatakarékosak, hanem kíméletesen szárítják a ruhaneműt is.

A konyhában a Bosch konyhai robotgépek biztosítják a kényelmet és sokoldalúságot, legyen szó tésztakeverésről, gyümölcslé készítésről vagy az összetettebb ételkészítési folyamatokról. A Bosch kávéfőzők pedig minden kávérajongó álmát valóra váltják, lenyűgöző designjukkal és azon képességükkel, hogy tökéletes espresso-t vagy cappuccino-t készítsenek otthoni körülmények között.

A Bosch termékek hírnevét tovább erősíti az a tény, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és az intelligens technológiák bevezetésére, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem csak egy eszközt vásárolnak, hanem egy megbízható társat a mindennapi életükhöz.

A Bosch egy olyan vállalat, amely nem csupán a minőség garanciáját nyújtja, hanem a jövőbe tekintő innováció és az emberközpontú tervezés elkötelezett híve is. A Bosch termékeivel a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy olyan eszközöket választanak, amelyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantálnak, miközben egyszerűsítik és szépítik a mindennapi életet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz