Azonosító: 23138

Home (THO 113) kültéri hálózati aljzat szett, távirányítóval

8.490 Ft
db

 

Home kültéri hálózati aljzat szett, távirányítóval (THO 113). Hatótávolsága nyílt terepen 40 méter, rádiós összeköttetése 433,92 MHz. Teljesítménye maximum 1000 W (230 V). 

Az aljzat különlegessége a LED visszajelző, nyomógomb, valamint a  freccsenő víz elleni védelem (IP44). Egy távirányító 4 csoport (A, B, C, D) aljazatainak vezérlésére képes. 

Minden aljazat egyidejű vezérlését a Mater On/ Off gombok teszik lehetővé. A távirányító tápellátását 1 x CR2032 (3V) elem biztosítja, mely tartozékként jár a termékhez. 

A készletben 3 db aljzat és 1 db távirányító található.

Méretek

  • Munkahossz: 40 méter

Műszaki adatok

  • Feszültség: 230 V
  • Teljesítmény: 1000 W
  • Egyéb adatok: IP44, freccsenő víz elleni védelem
  • Súly (kg.): 0.495

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Home

Home

Ismerje meg otthona legjobb barátját - a Home márkát! A Home kiemelt szerepet játszik a hatékony otthoni fűtés terén, hiszen széles választékával minden igényre megoldást kínál, legyen szó különálló fűtőtestekről, oszlopventilátorokról, olajradiátorokról vagy bármilyen elektromos fűtőtestekről, a Home mindig a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtja. Fűtsön a Home eszközökkel, találja meg az otthonába legjobban illő terméket és élvezze az otthona melegét a hideg napokon is! A Home egész évben gondoskodik a komfortérzetről, nyáron válassza a márka ventilátorait, léghűtőit, hogy kellemes klímát varázsoljon a hőségben is!


A Home márka emellett kiemelten széles termékskálával rendelkezik a háztartási kis- és nagygépek között is. A Home gofrikehelysütői segítségével bármikor könnyedén finom reggelit varázsolhat a gyerekek asztalára, akár egy rohanós hétköznap reggelen is. A Home eszpresszó kávéfőzőhöz a tökéletes ízélmény érdekében válassza a márka kávédarálóját, hogy a nap mindig egy frissen őrölt kávéval kezdődhessen. 
A Home szeletelőgépei és kenyérpirítói nemcsak praktikusak és kedvező árúak, hanem stílusos és modern megjelenésükkel a konyha díszeivé is válhatnak. Az otthoni étkezések előkészítését a Home termékei még egyszerűbbé teszik, hiszen az eszközök ergonómikus kialakításának köszönhetően könnyű használhatóságot biztosítanak a mindennapi munkavégzés során, hogy a sütés-főzéssel minél kevesebb időt kelljen eltölteni és több idő maradjon a hasznosabb dolgokra.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz