Azonosító: 22057

Extol Craft akkus fúró csavarozó, 12 V + 46 db-os szerszám készlet (422800)

29.390 Ft
293
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
293
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az Extol Craft akkus fúró csavarozó, 12 V + 46 db-os szerszám készlet (422800) kiválóan használható hagyományos fúráshoz, csavarkötések meghúzására és meglazítására, valamint facsavarok behajtásához. 

Az akkus fúró csavarozó ergonomikus "soft grip" gumival bevont fogantyúja hosszan tartó munkát tesz lehetővé. Bárhol, bármikor használhatja, használata könnyű és egyszerű. Töltési feszültsége 230 Volt/50-60 Hz

Használat közben LED világítás segíti, hogy jól látható legyen a fúrás helye. Akkumulátora 1 db 12 Voltos/1300 mAh, Li-ion. Az akkus fúró csavarozó 2 fokozatban használható, I.: 0-400 1/min. II.: 0-1500 1/min

Maximális nyomatéka 18 Nm. Fúrókapacitása 0,8-10 mm, gyorstokmányos. Töltési ideje 4,5 óra. 21 fokozatú nyomatékváltóval + 1 fúrási funkcióval rendelkezik. 

A 46 db-os szerszám készlet tartalma: 

- 1/4" dugókulcsok: 5-6-7-8-9-10-11-12-13 mm 
- 9 db 1/4" bit: (-)4-6 mm; PH 1-2-3; PZ 1-2; hex H4-5; 
- négyszögadapter dugókulcsokhoz: 1/4" 
- 1/4" BIT befogó adapter csavarbehajtógéphez 
- 1/4" csavarhúzó markolat BIT-ekhez, mágneses 
- 1/4" központmaró fához: 16 – 22 mm 
- fafúró, normál befogás: 4 – 5 – 6 – 8 mm 
- fémfúró, normál befogás: 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 mm 
- csavarhúzó: (-) 5×100 mm 
- órás csavarhúzók: (-)2,5×50mm; PH00×50 
- fázisceruza 
- imbuszkulcsok:1,5-2-2,5-3-4-5-6-8 mm 
- fogók: kombinált 125 mm + oldalcsípő 125 mm 
- állítható villáskulcs: 150 mm 
- tapétavágó kés, 18 mm 
- mérőszalag: 3 m × 16 mm 
- műanyag koffer

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 12 V
 • Maximális forgatónyomaték: 18 Nm
 • Nyomatékfokozat: 21 + fúrás
 • Fúrótokmány: gyorstokmány
 • Akkukapacitás: 1300 mAh
 • Súly (kg.): 1
 • Gép súlya (kg.): 1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú


Extol

Extol

Extol: Hatékonyság és megbízhatóság a kéziszerszámok területén

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 

Az Extol márka a minőségi és megbízható elektromos kéziszerszámok, szerszámkészletek, hegesztéstechnika és mérőműszerek terén kínál magas színvonalú termékeket. Az Extol a felhasználók igényeire összpontosítva fejleszti és gyártja termékeit, hogy a szakemberek és otthoni barkácsolók minden javítási munkát, kihívást magabiztosan kezelhessenek.

Az Extol márka híres a minőségi anyagokból készült és tartósra tervezett termékeiről. Minden terméküket alapos teszteknek vetik alá, hogy biztosítsák a biztonságot, a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. 

Termékpaletta

 • Az Extol elektromos kéziszerszámok kiváló választást jelentenek minden barkácsoláshoz vagy építkezéshez. Legyen szó fúrásról, csiszolásról, ragasztásról, fűrészerősről vagy vágásról, az Extol gépek hatékonyan és megbízhatóan végzik el a feladatot.

 • Kéziszerszámok és szerszámkészletek: Az Extol kéziszerszámok és szerszámkészletek széles választékát kínálja, ideértve a csavarhúzókat, villáskulcsokat, fogókat és sok más eszközt, amelyek megkönnyítik a munkát a műhelyben vagy otthon.

 •  Az Extol hegesztéstechnikai termékei kiváló minőségűek és megbízhatóak, hogy a hegesztési feladatokat gyorsan, hatékonyan lehessen elvégezni.

 • Az Extol mérőműszerei pontosak és megbízhatóak, hogy a pontos méréseket és beállításokat lehessen elvégezni mindenféle szerelési munka során.

Az Extol folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartson az iparági fejlődéssel és az új technológiákkal. Az innováció és a kiváló minőség iránti elkötelezettség segítségével az Extol mindig az élen maradhat a barkács eszközök terén.

​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz