Azonosító: 22012

AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazító (113465)

73.900 Ft
739
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
739
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Az AL-KO Combi Care 36 E Comfort elektromos talajlazító gyűjtőzsákkal (113465), 1500 Wattos motorral felszerelt, amely magas fordulatszámú, könnyű és kompakt

3 in 1 funkciói közé tartozik a gyepszellőztetés, talajlazítás és a gyűjtés. A gyepszellőztető henger, a talajlazító és a gyűjtőzsák alapfelszereltség. Munkaszélessége levegőztetésnél 36 cm, talajlazításnál 36 cm. Az elektromos gyepszellőztető fűgyűjtője 55 literes. Két stabil tengelye optimális menetstabilitást biztosít.

Késháza PP műanyagból készült, gyepszellőztető hengere pedig 44 acélrugó fogból áll. A talajlazító mélységbeállítása központilag történik, 5 fokozatban. Állítható tolókarjának köszönhetően, könnyedén beállítható a megfelelő munkamagasság és egyszerűen tárolható. Talajlazító hengere 20 acélkésből áll. Súlya 15 kg.

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1500 W
  • Elektromos
  • Hálózati feszültség: 220-240 V / 50-60 Hz
  • Vágási magasság beállításai: központi, 5-fokozat
  • Fűgyűjtődoboz térfogata: 55 liter
  • Munkaszélesség: levegőztetésnél: 36 cm, talajlazításnál: 36 cm
  • Áramellátás: Hálózati
  • Súly (kg.): 15

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
AL-KO

AL-KO

​Az AL-KO kerti gépeit Németországban tervezik, már több mint 40 éve, nem messze Günzburgban, a bajor-sváb Kötzben pedig fejlesztik kerti gépeiket, hogy összekapcsolják az innovációt, a legmagasabb minőséget és a legújabb technikát. AL-KO, azt jelenti, fűnyírók ausztriai gyártása. Stájerországban, a festői Obdachban 1966 óta gyártják a kiváló minőségű kerti gépeik jelentős részét.

 

Bővebben az AL-KO termékekről

Az AL-KO márka olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletes egyensúlyban vannak az innováció és a felhasználói igények között, különös tekintettel a kerti gépek piacára. Egy AL-KO fűnyíró választása akár a legigényesebb kertbarátok számára is magától értetődő döntés, hiszen az AL-KO folyamatosan bizonyítja, hogy termékei a megbízhatóság, az erő és az ergonómia harmonikus ötvözetét képviselik.

A modern kertápolás elengedhetetlen eszköze egy hatékony fűnyíró. Az AL-KO elektromos fűnyíró és AL-KO benzines fűnyíró kínálata olyan széles, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő modellt. Az elektromos változatokat könnyű kezelhetőség és alacsony zajszint jellemzi, míg a benzines változatokat magas teljesítmény és hatékonyság.

Az AL-KO önjáró fűnyíró pedig a nagyobb kertek igazi megmentője lehet. Nem szükséges tolni őket, ezáltal a fűnyírás kevésbé fárasztó, ami különösen az idősebb vagy mozgásban korlátozott felhasználók számára jelent könnyebbséget. Az AL-KO az ilyen típusú gépek terén is az előremenekelést és a felhasználói komfortot helyezi előtérbe.

A kert másik elengedhetetlen résztvevője a zöld növényzet, amelynek karbantartása során nem hiányozhat egy megbízható AL-KO fűkasza. Azoknak, akik a tiszta gyep és rendezett kert mellett vannak elkötelezve, az AL-KO eszközei kiváló társak lehetnek.

Vízellátás terén is kínál megoldásokat az AL-KO. Az AL-KO szivattyúk és AL-KO házi vízmű készülékek kiváló teljesítményűek és energiatakarékosak, ami lehetővé teszi, hogy a kertgondozás nem csak gazdaságos, hanem környezettudatos is legyen.

A talaj levegőzését segítő ALKO gyepszellőztető szintén fontos eszköz, amely elősegíti a fű egészséges növekedését, táplálékhoz juttatva azt.

A faápolási feladatokhoz az ALKO láncfűrész kínálat különféle erősségű és méretű eszközöket tartalmaz, amelyek kiválóan használhatóak a kerti munkák során. Ezek a gépek nemcsak kényelmesen kezelhetők, hanem biztonsági funkciókkal is el vannak látva, hogy a munkavégzés minden esetben zökkenőmentes legyen.

Mindezek tükrében az AL-KO márka széleskörű és átgondolt termékkínálata biztosítja, hogy a kerti munkák ne csak szükséges feladatok legyenek, hanem a természet szeretetének és a kerti életörömnek megfelelő tevékenységekké váljanak.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz