Azonosító: 21516

MPM gyümölcsprés lassú 120 W (MSO-12M)

28.490 Ft
284
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
284
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

MPM gyümölcsprés lassú 120 W (MSO-12M). A készülék segítéségével könnyedén és gyorsan elkészítheti az egészséges, friss gyümölcslevet családja számára. Háza és szűrője rozsdamentes acélból készült. 

Csúszásmentes gumilábainak köszönhetően biztosan áll az asztalon. Hulladéktartálya 0,8 liter, gyümölcslé gyűjtője 1 liter. Kis fordulatszámú eszköz, 1 perc alatt 60 fordulatot végez. A gyümölcsprés biztonsági rendszere megakadályozza, a helytelenül összeszerelt eszköz elindítását. 

További hasznos tulajdonságai közé tartozik a tisztító kefe, csendes működés, fordított funkció, valamint a gyümölcslé kifolyó csöpögés elleni védelem. 

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete-inox
  • Teljesítmény: 120 W
  • Súly (kg.): 4.09091

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Anyaga: Rozsdamentes acél
MPM

MPM

​Az MPM egy lengyel vállalat, amely gépesített háztartási készülékek gyártásával foglalkozik, közel 30 éve. Kínálatukban megtalálhatók a melegszendvicssütők, a gofrisütők, az olajsütők, gázfőző készülékek, ventilátorok, aszalógépek, botmixerek, robotgépek, különböző konyhai edények, asztali sütők, hűtőszekrények és sok más termék.

Az MPM márka a háztartási eszközök piacán egy olyan név, mely magában hordozza a minőséget és a megbízhatóságot. Amikor az MPM termékeit választja, nem csak egy terméket kap, hanem egy ígéretet is a kiváló teljesítményre és az időtállóságra. Az évek során az MPM megmutatta, hogy képes a technológiai újítások és a felhasználói igények közötti tökéletes egyensúly megtartására. Minden egyes termék, mely az MPM márka nevét viseli, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, garantálva az élettartamot és a kiváló működést.

Az MPM nem csupán egy termékgyártó, hanem egy innovációs partner is, mely a mindennapok kihívásaihoz igazodva tervez. Minden egyes készüléküket azzal a céllal alkotják meg, hogy a felhasználók életét egyszerűbbé, kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyék. Az MPM termékei nem csupán eszközök; stílusos kiegészítői modern otthonainknak, melyeket formatervezési megoldásaikkal a kényelem és az esztétikum határán alakítanak.

Összefoglalva, az MPM márka választása a minőség, a megbízhatóság és az innováció ígéretét hordozza. Ha olyan háztartási eszközöket keres, melyek az évek múlásával is megbízhatóan működnek, és a mindennapokban valódi segítséget nyújtanak, az MPM a tökéletes választás. Válassza az MPM-t, és tapasztalja meg a kiválóságot minden nap!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz