Azonosító: 20782

Extol Craft autós akkutöltő, mikroprocesszoros, 12V/6V (417301)

8.090 Ft
db

 

Az Extol Craft mikroprocesszoros autóakku töltőt (417301) használhatja 12 V-os vagy 6 V- os személyautókba vagy motorkerékpárokba szerelt elárasztott WET (folyékony savas) vagy Calcium elektródos ólomakkumulátorokhoz, továbbá AGM (zárt sava), GÉL (zselés), MF VRLA akkumulátor töltéséhez, 4-100 Ah névleges kapacitástartományban. Hat fázisban biztosítja az akkumulátorok feltöltését, a névleges kapacitás 100%-ig, melyet beépített mikroprocesszorának köszönhet.

Az autóakku automatikus fenntartó üzemmódban mindössze annyi energiát kap, amennyi egyenlő önkisülési áramával, ezáltal Önnek lehetősége van arra, hogy az akkumulátort akár néhány hónapig a töltőre csatlakoztatva hagyja, majd teljesen feltöltött állapotban tartsa.


Az Extol Craft autóakku töltő csatlakozókábele csipeszes kapcsokkal ellátott. Áramforrás 220- 240V, 50 Hz hálózatról működtethető. Kis mérete által könnyedén elfér az autó vagy akár a motor csomagtartójában, így mindig kéznél van a segítség.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Közlekedés
Extol

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz