Azonosító: 20773

Hajdu HB 200C hőszivattyús forróvíztároló (2232431200)

729.890 Ft
7298
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
7298
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Hajdu HB 200C hőszivattyús forróvíztároló, a víz felmelegítéséhez szükséges energia 70%-át a levegőben rendelkezésre álló energiából nyeri. Ezzel a környezetbarát technológiával a tartályban lévő vizet maximum 60 °C-ra melegíthetjük fel, úgy hogy 1 kWh villamos-energia felhasználásával 3,7 kWh hő-energiát állítunk elő.

A hőszivattyús forróvíztárolóhoz csatlakoztatott légtechnika pedig lehetővé teszi egy lakás klimatizálását, páramentesítését vagy szellőztetését. Fűtési időszakban célszerű az 500 m3/óra tömegáramú hideg levegőt kivezetni az épületből. A hőszivattyú képes -7 °C-os levegővel is üzemelni, de 0 °C fok alatt célszerű a hibrid üzemmódot választani. 

A tartály tűzzománc bevonata biztosítja a korrózió elleni védelmet, melyet beépített magnézium aktív-anód egészít ki. A készülék rendelkezik anódfogyás kijelzővel, amelyen nyomon követheti az anód állapotát és elhasználtságát. A tároló átmérője 661 mm, magassága 1517 mm, mélysége 720 mm. Feszültsége L/N/PE 230 V~/50 Hz, biztosítéka 16 A. A tartály nyomása 0,6 MPa névleges űrtartalma 195 liter. Vízcsatlakozása G3/4, hőszigetelése freonmentes PUR szigetelés és 50 mm vastag. 

A hőszivattyú szellőztető csatlakozója 190 mm átmérőjű, hűtőközege R134a, mennyisége 1100 g. Teljesítmény felvétele maximum 1200 Watt, teljesítmény felvétele átlagosan 850 Watt. Légáramlása ~500 m³/h, működési hőmérséklet tartománya -7 - +43 °C. Maximális vízhőmérséklet 60 °C. A készülék tartalmaz egy hőcserélőt is, amellyel közvetlenül szolár rendszerhez is csatlakoztathatjuk. A csőkígyó felülete 1,45 m2.

Az elektromos fűtés névleges teljesítménye 1800 Watt. Vezérlése programozható elektronikus, lábai állíthatók. Csapolási profilja L, energiahatékonysági osztálya A

A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Méretek

 • Átmérő: 661 mm
 • Hosszúság: 720 mm
 • Magasság: 1517 mm

Műszaki adatok

 • Űrtartalom: 195 L
 • Üzemi nyomás: 0,6 MPa
 • Hőszigetelés: freonmentes PUR szigetelés
 • Max. kimeneti hőmérséklet: 60 °C
 • Biztosíték: 16 A
 • Hőmérséklet tartomány (°C): -7 – +43
 • Energia hatékonyság: A
 • Csőkígyó felülete: 1,45 m2
 • Vízcsatlakozás: G3/4
 • Súly (kg.): 105

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás

2 év teljes körű
7 év tartály garancia

Hajdu

Hajdu

Hajdú: Megbízhatóság a magyar otthonokban

A Hajdú egy tradicionális magyar márka, amely magyar tulajdonosi körrel, magyar emberek munkájának eredménye. A Hajdú ezáltal a magyar otthonok egyik meghatározó szereplője, amely hosszú évek óta kínál megbízható, minőségi termékeket. A Hajdú termékekre jellemző a kiváló minőség, a precizitás, amelyek hozzájárulnak a kényelmes élethez.

A Hajdú termékskáláját tekintve főként vízmelegedésre szakosodott. Az elektromos bojlerek, gázbojlerek, átfolyós vízmelegítők, hőszivattyúk és gázkazánok mind kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamúak legyenek, és maximálisan kiszolgálják a felhasználók igényeit.

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

A Hajdú folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartsanak az új technológiákkal és az iparági fejlesztésekkel. A Hajdú környezetvédelem iránti elkötelezettsége miatt a termékek egyre hatékonyabbak és energiatakarékosabbak, ami hozzájárul a fenntartható otthoni környezet kialakításához.

A Hajdú márka a vízmelegítés, a megbízhatóság és az minőség szinonimája a magyar otthonokban, és minden felhasználó számára biztosítja a kényelmes és hatékony otthoni életet.
Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz