Azonosító: 20732

Hajdu PT 300C fűtési puffertároló (2222657002)

276.890 Ft
2768
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
2768
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Hajdu PT 300C fűtési puffertároló, a fűtési rendszerek energiatárolója. Kiegyenlíti a hőtermelő berendezések által termelt energia és a hőigény időbeli eltérését, ezáltal biztosítva a komfortosságot. Álló és csőkígyós kivitelben készült, 300 literes űrtartalommal. 

A tartály belső felületének nincs korrózióvédelme, így csak fűtővízzel tölthető fel. A puffertárolók esztétikus külső hőszigeteléssel ellátottak, melyek szerelhetők. A csőkígyós kivitel a szolár vagy hőszivattyús rendszerek közvetlen csatlakoztatásához tartalmaz egy hőcserélőt.

Néveleges űrtartalma 300 liter, átmérője szigeteléssel 660 mm, magassága 1535 mm. A tartály maximális üzemi nyomása 0,6 MPa, a szolár csőkígyó maximális üzemi nyomása 0,6 MPa. A csőkígyó felülete 1,5 m2. Vízcsatlakozása RP6/4, elektromos fűtőpatron csatlakozása RP6/4, érzékelő csatlakozása Rp1/2. Súlya 97 kg. Tárolási vesztesége 86 Watt, energiahatékonysági osztálya C

A HAJDU Zrt. a tartályokra 3 év garanciát vállal.

Használható fűtőegység szett: Hajdu Kompakt fűtőtest 2000W 230V (G6/4) (6419991067)

Méretek

  • Átmérő: 660 mm
  • Magasság: 1535 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 300 L
  • Üzemi nyomás: 0,6 MPa
  • Tárolási veszteség: 86 Watt
  • Energia hatékonyság: C
  • Vízcsatlakozás: Rp6/4
  • Súly (kg.): 85.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Hajdu

Hajdu

Hajdú: Megbízhatóság a magyar otthonokban

A Hajdú egy tradicionális magyar márka, amely magyar tulajdonosi körrel, magyar emberek munkájának eredménye. A Hajdú ezáltal a magyar otthonok egyik meghatározó szereplője, amely hosszú évek óta kínál megbízható, minőségi termékeket. A Hajdú termékekre jellemző a kiváló minőség, a precizitás, amelyek hozzájárulnak a kényelmes élethez.

A Hajdú termékskáláját tekintve főként vízmelegedésre szakosodott. Az elektromos bojlerek, gázbojlerek, átfolyós vízmelegítők, hőszivattyúk és gázkazánok mind kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamúak legyenek, és maximálisan kiszolgálják a felhasználók igényeit.

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

A Hajdú folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartsanak az új technológiákkal és az iparági fejlesztésekkel. A Hajdú környezetvédelem iránti elkötelezettsége miatt a termékek egyre hatékonyabbak és energiatakarékosabbak, ami hozzájárul a fenntartható otthoni környezet kialakításához.

A Hajdú márka a vízmelegítés, a megbízhatóság és az minőség szinonimája a magyar otthonokban, és minden felhasználó számára biztosítja a kényelmes és hatékony otthoni életet.
Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz