Azonosító: 20726

Aquastic AQ STA200C álló, 200 literes melegvíz tároló (2142432511)

219.890 Ft
2198
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
2198
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Aquastic AQ STA200C álló, 200 literes melegvíz tároló, padlóra állítható és a zárt rendszerű kiviteltől függően a felfűtése villamosenergiával, kazánnal vagy napkollektorral történik. A tároló egyidejűleg több vízvételi hely, zuhanyzók, csaptelepek ellátására is alkalmas. 

A tárolt melegvíz mind étkezési, mind tisztálkodási célra alkalmas. Űrtartalma 200 liter, szigetelési vastagsága 47 mm, súlya 63 kg. Vízcsatlakozása G3/4, maximális üzemi nyomása 0,6 MPa. Csőkígyó felülete 0,8 m2, csőkígyó csatlakozása Rp 3/4, csőkígyó áramlási ellenállása 80 mbar. A készülék 1 db csőkígyóval felszerelt.

A melegvíz tároló csúcsteljesítménye 255 liter/az első 10 percben. Tartós teljesítménye 590 liter/óra és 24 kW. A melegvíz maximális hőmérséklete 95 °C. Készenléti energia 1,9 kWh/24 óra. Tárolási vesztesége 71 Watt, energiahatékonysági osztálya C. Szigetelési anyaga FCKW mentes PU

A HAJDU Zrt. a tartályokra 2 év teljeskörű, + 5 év tartály garanciát vállal.

használható fűtőegység szett: Hajdu STA felső fűtőegység 3000 W, 6/4" (2419991045)

Műszaki adatok

  • Maximális üzemi víznyomás: 0,6 MPa
  • Űrtartalom: 200 L
  • Súly (kg.): 63

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

2 év teljes körű
5 év tartály garancia

Aquastic

Aquastic

Az AQUASTIC márkajelzésű forróvíztárolók a Hajdúsági Ipari Zrt. tulajdonában lévő bojler család. Az AQUASTIC forróvíztároló bojlerei környezetbarát megoldások és működésükhöz alacsony készenléti energia szükséges. A termékek belsejében hegesztett acéllemez tartály található, amely minden téren korrózióvédelemmel van ellátva. A bojlerek kiváló minőségű hőszigetelése a vizet hosszan melegen tartja. Kínálatunkban különböző űrtartalommal rendelkező Aquastic bojlert találhat. 

 

Bővebben az Aquastic termékekről

Az Aquastic egy olyan márka, amely a vízmelegítési megoldások terén szerzett magának kiemelkedő hírnevet. A márka termékválasztékában mindenki megtalálhatja az otthoni vagy ipari használatra szánt ideális melegvíz-tárolót vagy bojlert, a kisebb lakásoktól a nagyobb ingatlanokig. Az Aquastic termékek hírnevét a megbízhatóság és tartósság, valamint az energiatakarékos technológiák iránti elkötelezettség alapozta meg.

Az Aquastic bojler szinonimája lett az otthoni vízmelegítésnek, ahol az energiatakarékosság és a hosszú élettartam a vásárlók két fő követelménye. A választék olyan készülékeket tartalmaz, mint az Aquastic elektromos bojler, melyek könnyen telepíthetők és kezelhetők, biztosítva ezzel a folyamatosan megbízható melegvíz-ellátást.

A nagyobb űrtartalomra van szükség a kényelmes használathoz? Az Aquastic bojler 120l és Aquastic bojler 80l készülékek tökéletes megoldást kínálnak nagyobb családok vagy intenzív használat esetén. Ezek a bojlerek jelentős vízmennyiséget képesek hosszú időn keresztül optimális hőmérsékleten tartani, így bármikor elérhető a szükséges meleg víz.

Az Aquastic forróvíztároló vagy vízmelegítő modellek a legújabb technológiákat használják az energiahatékonyság növelése és a víz minőségének megőrzése érdekében. A könnyen tisztán tartható és karbantartható kialakítás biztosítja, hogy a készülékek hosszú távon is megőrizzék hatékonyságukat és higiénikus működésüket.

Az Aquastic termékek további előnye, hogy tervezésük során nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználói élményre és biztonságra. A precíz hőmérséklet-szabályozás és a megbízható működés mellett a beépített biztonsági rendszerek, mint a túlmelegedés elleni védelem, biztosítják a készülékek problémamentes használatát.

Összefoglalva, az Aquastic márka ideális választás azok számára, akik hosszú távú és energiatakarékos megoldást keresnek vízmelegítésre. A márka termékei nem csupán a hatékonyságot képviselik, hanem a modern otthonok és épületek esztétikai és funkcionális igényeit is kielégítik. Az Aquastic nem csak egyszerű vízmelegítőket kínál, hanem komplex megoldásokat biztosít azok számára, akik a vízhasználatukat a következő szintre szeretnék emelni.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz