Azonosító: 20114

Garcima 24 cm-es zománcozott paella sütőtál, szeletsütő

2.590 Ft
db

 

Garcima 24 cm-es zománcozott paella sütőtál, szeletsütő. Eredeti spanyol gyártmány és minőség. Ennek a serpenyőnek a segítségével, most kipróbálhatja, hogy milyen egy igazi tradicionális paella elkészítése. 

A paella a spanyolok leghíresebb ételévé és Spanyolország nemzeti eledelévé nőtte ki magát napjainkra. A paella főbb alkotóelemei közé tartozik a rizs és a csirkehús, nyúlhús vagy a tenger gyümölcsei. Ez az étel gyakorlatilag erről az edényről kapta a nevét. A pealla sütőtálban azonban nem csak a spanyolok kedvence készíthető el. 

Könnyedén süthet benne kisebb méretű hús szeleteket, grill kolbászokat és zöldségeket is. A paella sütőtálat méretének köszönhetően gond nélkül magával viheti kirándulásokra, nyaralásokra is. 

Átmérője: 24 cm. Magassága: 4 cm. Súlya: 0,46 kg. Anyaga: zománcozott vas.

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 240 mm
  • Magasság: 40 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Zománcozott vas
  • Edény típusa: Sütőtál
  • Súly (kg.): 0.46
Garcima

Garcima

A Garcima eredeti spanyol gyártmány és minőség. Tökéletes választás szabadtéri sütéshez-főzéshez és kerti partikhoz, amikor nagyobb családi vagy baráti társaságot szeretne vendégül látni. Minden pillanat fontos az Ön számára, és ezért szeretne különös figyelmet fordítani mindarra, amit csinál. Ezek a pillanatok teszik felejthetetlenné az ember életét, és a Garcima segít ebben.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz