Azonosító: 20048

Iweld Omnireg Oxigén nyomáscsökkentő 230/10 bar, G3/4", 2 manométerrel

22.390 Ft
223
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
223
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az Iweld Omnireg Oxigén nyomáscsökkentő 230/10 bar, G3/4", 2 manométerrel rendelkező, európai gyártású és tervezésű szerelvény. Teste kovácsolt sárgarézből készült, mely magas minőségű és korrózióálló bevonattal rendelkezik. Ezáltal nemcsak egy különleges darabja lesz műhelyének, hanem évekig fogja szolgálni Önt, a különféle munkálatok során.

Nagy szabályozó membrán átmérővel, stabil munkaoldali nyomással, valamint magas gázátfolyással 30m3/h (230/10 bar esetén) rendelkezik a nyomáscsökkentő. A készülék maximális bemeneti nyomása 230 bar, míg maximális kimeneti nyomása 10 bar. Bemeneti csatlakozásának értéke G3/4", míg kimeneti értéke G1/4"

A nyomáscsökkentő hosszú élettartamát, a cserélhető kimeneti csatlakozó menet, a ház megbontása nélkül javítható szabályozó szelep és a törhetetlen és javítható integrált biztonsági szelep garantálja.

Műszaki adatok

  • Gáztípus: Oxigén
  • Súly (kg.): 1.51

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz