Azonosító: 19219

Home Túlfeszültség védett hálózati elosztó, USB töltőaljzatokkal (NVT 06K USB/WH)

5.990 Ft
db

 

Home Túlfeszültség védett hálózati elosztó, USB töltőaljzatokkal (NVT 06K USB/WH). Beltéri használatra tervezett hálózati elosztó. 1,4 méter hosszú vezetéke H05VV-F 3G 1,5 mm² típusú. Túlfeszültségvédelemmel 4 kV-ig. 6 aljazattal, gyerekvédelemmel és 2 USB töltőaljazattal rendelkezik. A termék falra rögzíthető kivitelben készült, így elhelyezhetősége szélesebb lehetőségeket kínál. 

Műszaki adatok

  • Feszültség: 250 V
  • Teljesítmény: 3680 W
  • Egyéb adatok: Védettség: IP20
  • Súly (kg.): 0.34

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
Home

Home

Ismerje meg otthona legjobb barátját - a Home márkát! A Home márka kiemelt szerepet játszik a kényelmes és hatékony otthoni fűtés terén. Széles választékával minden igényre megoldást kínál, legyen szó fűtőtestekről, olajradiátorokról vagy elektromos fűtésekről, a Home mindig a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtja. Fűtsön a Home eszközökkel és élvezze az otthona melegét a hideg napokon is!
A Home márka emellett kiemelt értéket képvisel a háztartási kis- és nagygépek között is. Gofrikehelysütő, kávéfőző, szeletelőgép, vagy kenyérpiritó? Bármi is hiányzik a konyhájából, a Home márka széles kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő eszközt!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz