Azonosító: 18769

Vigo törölközőszárítós radiátor 800 Watt

89.990 Ft
899
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
899
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Vigo törölközőszárítós radiátor 800 Watt. Minőségi kialakítás, hatékony és egyszerű használat, valamint dekoratív dizájn jellemzi. 

Segítségével mindig ideális hőmérsékletet teremthet fürdőszobájában, továbbá gyorsan és higiénikusan száríthatja meg törölközőit. Helytakarékos és könnyen felszerelheti a falra. 

A magas hatásfok elérése érdekében elektronikus vezérléssel és Eco-max móddal ellátott a készülék. A fürdőszobai radiátort kiváló hőközlő folyadékkal töltötték fel, ezért nem igényel karbantartást teljes élettartama alatt. 

A radiátor elektronikus vezérlésének köszönhetően pontosabban tartja az Ön által beállított hőmérsékletet, valamint folyamatosan figyelemmel kíséri a helyiség hőmérsékletét és kontrollálja a készülék működését. 

Teljesítménye: 800 Watt. Magassága: 1274 mm. Szélessége: 500 mm. Súlya: 20 kg. Kábelhossza: 150 cm

Méretek

  • Szélesség: 500 mm
  • Magasság: 1274 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 800 W
  • Súly (kg.): 20

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Vigo

Vigo

A Vigo márka kifejezetten a fűtőtestekre specializálódott. A különlegesen falra szerelhető fűtőtestek nemcsak meleget biztosítanak otthonában hanem kifejezetten szépnek számítanak. A Vigo-nál dizájnerek dolgoznak, ezért, hogy elkerüljék a hagyományos küllemű változatok. 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz