Azonosító: 18753

Bosch PTK 14 EDT Tűzőgép (0603265520)

36.290 Ft
362
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
362
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Bosch PTK 14 EDT Tűzőgép (0603265520). Kényelmesen rögzíthet vele szövetet, kartont és fóliát. A Push + Release rendszer által egyszerűen kezelhető. Az ellenőrzött ütéskapcsolás érdekében a tűzőorrot a munkadarabhoz kell nyomni és a kapcsolót működtetni.

Percenként 30 fordulatra képes. Ergonomikus kialakítású Softgrip lágyfogantyúnak köszönhetően a készülék kényelmesen és biztonságosan kezelhető. 

2 kapocs egyidejű választható feldolgozása megakadályozza a kitépődést (Bosch duotac-automatika). A tűzőgép súlya 1.1 kg. Rezgéskibocsájtási értéke ah-ban mérve 7.5 m/s².

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Műanyag
  • Egyéb adatok: Kapocsméret: 6 – 14 mm
  • Súly (kg.): 1.1
Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz