Azonosító: 18522

Garcima 40 cm-es polírozott paella serpenyő, szeletsütő

4.590 Ft
db

 

Garcima 40 cm-es polírozott paella serpenyő, szeletsütő. Eredeti spanyol gyártmány és minőség. Ennek a serpenyőnek a segítségével, most kipróbálhatja, hogy milyen egy igazi tradicionális paella elkészítése. 

A paella a spanyolok leghíresebb ételévé és Spanyolország nemzeti eledelévé nőtte ki magát napjainkra. A paella főbb alkotóelemei közé tartozik a rizs és a csirkehús, nyúlhús vagy a tenger gyümölcsei. Ez az étel gyakorlatilag erről az edényről kapta a nevét. A pealla serpenyőben azonban nem csak a spanyolok kedvence készíthető el. 

Könnyedén süthet benne kisebb és nagyobb méretű szelet húsokat, grill kolbászokat és zöldségeket is. A paella serpenyő nagy méretének köszönhetően egyszerűen készíthet nagyobb mennyiségű ételeket családi és baráti összejövetelekre, kerti partikra. 

Szegecselt fém fülekkel ellátva. Átmérője: 40 cm. Súlya: 1,26 kg. Anyaga: polírozott acél.

A termék kezelésést a szövegre kattintva érheted el: Polírozott termék használata és tisztítása 

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 400 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Polírozott acél
  • Súly (kg.): 1.26
Garcima

Garcima

A Garcima eredeti spanyol gyártmány és minőség. Tökéletes választás szabadtéri sütéshez-főzéshez és kerti partikhoz, amikor nagyobb családi vagy baráti társaságot szeretne vendégül látni. Minden pillanat fontos az Ön számára, és ezért szeretne különös figyelmet fordítani mindarra, amit csinál. Ezek a pillanatok teszik felejthetetlenné az ember életét, és a Garcima segít ebben.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz