Azonosító: 18479

Biostop légycsapó

190 Ft
db

 

Biostop légycsapó. Anyaga: műanyag. Tisztítása: mosószeres vízzel.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.019
Biostop

Biostop

A BioStop a Bábolna Bio termékcsalád tagja, amely garantáltan irtószermentes. A Bábolna Bio termékeket hazánkban gyártják. Termékei szinte minden kártevő kiirtására hatékony megoldást kínálnak: egér, ​ muslica, légy, hangya, csótány, darázs, élelmiszermoly, ruhamoly. A közel 50 éve működő vállalat vezető helyet vívott ki az otthoni kártevőmentesítésben és a professzionális háztartási irtószer gyártásban és forgalmazásban. 

A BIOSTOP a biológiai és biotechnológiai alapú növényvédelmi termékek, kártevőirtó szerek és egyéb, a környezetbarát kártevőkezeléshez kapcsolódó termékek gyártására és forgalmazására szakosodott. A cég hosszú története és szakértelme a mezőgazdasági és kártevőirtó iparban jelentős; innovatív megközelítéseikkel elősegítik a fenntartható és környezettudatos megoldások alkalmazását. A vállalat termékeit nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is értékelik és használják.

 

Bővebben a BIOSTOP termékekről

A BIOSTOP egy olyan neves márka, amelynek nevéhez hosszú évek óta köthető a környezettudatos kártevőirtás és növényvédelem. A márka alapítása óta a biológiai alapú megoldásokra helyezi a hangsúlyt, ezzel is támogatva a fenntartható mezőgazdaságot és az egészségesebb életkörülményeket.

A BIOSTOP termékek palettája széles körben terjed el a kártevőirtás minden területén, beleértve a lakossági és ipari használatra szánt termékeket egyaránt. Az BIOSTOP egérfogó ragasztó és BIOSTOP patkánycsapda termékei a rágcsálók elleni harcban váltak elengedhetetlenné, mivel hatékonyak és egyszerűen használhatók, emellett a rágcsálóirtás higiénikus és emberi módszereit is lehetővé teszik.

A BIOSTOP légycsapda és BIOSTOP élelmiszermoly csapda termékekkel az apróbb, de annál zavaróbb repülő és mászó kártevőkkel szembeni védekezés válik egyszerűvé. Ezek a csapdák speciálisan vonzó illatokat vagy feromonokat tartalmaznak, amelyek célzottan a kártevőket csalogatják be, így a használatuk nem zavarja meg a háztartás vagy az üzemek mindennapi működését.

A márka élen jár abban is, hogy termékeit a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően fejlessze, ezért a BIOSTOP termékei nem csak hatékonyak, de az emberi egészségre és a környezetre nézve is biztonságosak. A folyamatos kutatás és fejlesztés ékes bizonyítéka ennek az elkötelezettségnek, aminek köszönhetően a BIOSTOP termékek megbízhatósága évről évre növekszik.

A BIOSTOP márkát azoknak ajánljuk, akik a kártevőirtást környezettudatosan és hatékonyan kívánják megoldani. A márka termékcsaládja képes megküzdeni a legmakacsabb kártevőkkel is, miközben a természettel harmonizáló módon teszi ezt. Azok, akik a BIOSTOP termékeit választják, nem csak a kártevők elleni védelmet nyújtják otthonuknak vagy vállalkozásuknak, hanem a zöld és fenntartható jövő mellett is leteszik a voksukat.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz