Azonosító: 17363

Sütőpapír vágókéssel vastag Rollbox 28 m, hajtott makaron mintás (1305-makarón)

2.890 Ft
db
Egységár: 103,17 Ft/m

 

Sütőpapír vágókéssel vastag Rollbox 28 m, hajtott makarón mintás (1305-makarón)

 • ​A drPACK sütőpapír vágókéssel, vastag Rollbox 28 méteres, hajtott makarón mintás termékben a sütőpapír nagy hőállóságú, vékony, nagy szilárdságú, ún. pergamenpótló alappapírból készül. A ragadás-mentességet a mindkét oldalára egyenletesen, vékony rétegben, igen kis mennyiségben felhordott, formaleválasztó hatású szilikon olaj biztosítja.

 

 • Használata a következő előnyökkel jár:

 • nem kell a tepsit zsírozni, olajozni,

 •  nem kell a tepsit tisztítani,

 •  tetszés szerinti hossz vágható le,

 •  az étel nem ragad le,

 •  az étel tisztán válik el a papírtól,

 •  az étel egyenletesen barnul alul és felül,

 •  az étel alsó oldala is ropogós és porhanyós lesz.

 •  

 • A drPACK sütőpapír alkalmazása semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent, az étel ízére, illatára semmilyen hatással nincs. A szilikonos sütőpapír megfelel az EU vonatkozó élelmiszer higiéniai és környezetvédelmi előírásainak.

 • Használata a vágókésnek köszönhetően rendkívül egyszerű: csak húzza ki a kívánt hosszt a szilikonos sütőpapírból, majd a vágókés segítségével egyszerűen vágja le.

 • A vágókést és a hozzá tartozó vágósínt megtalálja a csomagolásban: vegye ki és ragassza fel a tartó tok megfelelő helyére - gyerekjáték az egész!

 • A szilikonos sütőpapír méretei: 28 méter hosszú, 380 mm széles (a tartó tokban félbehajtott állapotban van a szilikonos sütőpapír), felragasztható vágókéssel és vágósínnel, mintás tartótokkal. Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot!

 • A ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!

Méretek

 • Hosszúság: 28 m
 • Szélesség: 88 mm
 • Magasság: 223 mm

Műszaki adatok

 • Súly (kg.): 0.54

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
drPACK - Rollbox

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.
 

Bővebben a márka termékeiről 

Amikor a tárolás, a csomagolás és a szállítás kerül szóba, a drPACK Rollbox> válik az intelligens választássá a szakértők és a vállalkozások számára egyaránt. A márka nem egyszerűen egy név a csomagolástechnikai eszközök terén, hanem egy megbízható társ, amely minden lépésnél támogatja és optimalizálja az ön munkafolyamatait.

Rollbox egyik legtöbbet értékelt termékkategóriája kétségkívül a mobilis tárolórendszerek, melyek magas minőségű, robusztus kialakításukkal évtizedek óta biztosítják a tárolás és szállítás megbízhatóságát. Tárolóeszközeik, különösen a Rollbox kocsik, iparágvezető innovációkkal és kiemelkedő funkcionalitással rendelkeznek, ami a hatékony munkavégzés záloga a mindennapokban.

Megalkotva azoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség terén, a Rollbox precíziós tervezéssel és gondosan megválasztott anyagokkal állít elő minden egyes terméket. Az ellenálló, mégis könnyű kialakítás, az ergonómikus forma és a kifinomult technológia együttese biztosítja, hogy a drPACK - Rollbox termékei nem csak megfeleljenek, hanem felülmúlják a felhasználók elvárásait.

Ezen túlmenően, a márka nem csak a termékek szállításában, hanem a fenntarthatóság és a környezetvédelem terén is aktív szerepet vállal. A Rollbox mindig is azon dolgozott, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, amelyek nem csak az ügyfelek, hanem a bolygónk számára is előnyösek. A fenntartható anyaghasználat és a hosszú élettartam azt jelenti, hogy minden egyes drPACK Rollbox termék hozzájárul az erőforrások megóvásához és a környezet védelméhez.

Az a szenvedély, amellyel a Rollbox alkot és innovál, minden termékében tükröződik, amelyek nem csak eszközök, hanem a hatékony működés és a fenntartható növekedés kulcsa is egyben. Legyen szó kiskereskedelmi szektorról, logisztikai vállalatokról vagy egyéb iparágakról, a drPACK - Rollbox továbbra is azon munkálkodik, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek segítik az ügyfeleit abban, hogy mindig egy lépéssel a versenytársaik előtt maradjanak.

Böngéssze végig Rollbox termékkínálatát, és fedezze fel, hogyan képesek ezek a prémium termékek maximalizálni a működési hatékonyságot, miközben fenntartható módon támogatják üzleti tevékenységét. Az elkötelezettség, a minőség és az innováció, amelyet a  Rollbox minden terméke és szolgáltatás képvisel, az a szilárd alap, amelyre építheti üzleti sikerét.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz