Azonosító: 16274

Protect csótány- és hangyairtó aeroszol 400 ml

1.290 Ft
db
Egységár: 3.225 Ft/liter

 

Protect csótány- és hangyairtó aeroszol 400 ml-es kiszerelésben. Hatásos mindenféle rejtett életmódot folytató rovar ellen, mint a hangya, csótány. Kifejezetten egyszerű használni, hatása gyors és hosszantartó. 6 hétig megőrzi azonnali ölőhatását, így nincs szükség túl gyakori újrakezelésre. Kiűzi a repedésekben, résekben élő rovarokat, így biztosabban érintkeznek a kijuttatott méregmezővel. Az emberre és melegvérű állatokra ártalmatlan. A rovarirtó korszerű, szintetikus piretroid hatóanyagokat tartalmaz.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Protect

Protect

Minden, amire a biztonságos és egészséges otthon megteremtéséhez szüksége lehet: Protect. A márka, amely nem csak egyszerű termékeket kínál, hanem egy biztonságosabb, egészségesebb környezetért dolgozik.A Protect háztartási irtószerek szinte valamennyi háztartásban megtalálhatóak, és segítségükkel számtalan elégedett fogyasztónak sikerült megszabadulnia a különféle kártevők által okozott problémáktól. A Protect nem csupán egy termékcsalád, hanem egy ígéret: az ígéret arra, hogy otthona, kertje és munkahelye kártevőmentes, tiszta és biztonságos hely lehet.

A Protect széleskörű választékával a különböző típusú kártevők elleni küzdelem válik egyszerűvé és hatékonnyá. A Protect irtószerek nem csupán a már jelenlévő nemkívánatos állatok és rovarok eltávolításában nyújtanak segítséget, hanem megelőző intézkedésként is kiválóan funkcionálnak, biztosítva, hogy otthona mentes maradjon a kártevőktől.

A Protect termékpalettájának kialakításakor különös figyelmet fordítanak az emberi és állati egészség védelmére, a termékek fejlesztése során prioritást élvez a biztonságos, mégis hatékony összetétel. A márkával kapcsolatos egyik legfontosabb üzenet a felelősségteljes rovar- és állatirtás, ami nem veszélyezteti környezetünket és szeretteink egészségét.

Protect: egy szimbólum, amely otthonának védelmezője és az életminőség javítója. Azon vásárlók számára, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni otthonuk tisztaságát és egészségét illetően, a Protect által kínált megoldások tökéletes választásnak bizonyulnak. Az irtószerek hatékonysága mellett azok felhasználóbarát volta is kiemelkedő, lehetővé téve még a laikus felhasználók számára is, hogy könnyedén és biztonságosan alkalmazzák őket.

Azok, akik már valaha használták a Protect termékeit, tudják, hogy választásukkal nem csupán egy megbízható termék mellett tették le a voksukat, hanem egy olyan márka mellett is, amely elkötelezett abban, hogy a lehető legbiztonságosabb és legfenntarthatóbb módon óvja meg környezetünket és otthonainkat. A Protect választékának köszönhetően az irtás és a prevenció nem csupán hatékony, de környezettudatos és felhasználóbarát is lehet.

Lépjen be a Protect világába, és ismerje meg azt a nyugalmat és biztonságot, amit egy tiszta, kártevőktől mentes otthon nyújthat. Válassza az életminőség, az egészség és a biztonság mellett azokat a termékeket, melyek nem csupán ígérnek, hanem valóban védenek. A Protect-tel egy egészségesebb és biztonságosabb jövő felé veszi az irányt.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz