3x SuperShop pont
 

Azonosító: 16195

Hauser fali fűtőventilátor (AH-2301)

14.990 Ft
447
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
447
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Hauser fali fűtőventilátor (AH-2301). A készülék új PTC technológiával előállított, vagyis egy speciális kerámiából készült, mely hosszú élettartamot biztosít. A fűtőventilátor teljesítménye 1000 / 2000 W. Működtetéskor több fokozat közül választhat: levegő keringetés, valamint két fűtési fokozat. 

Ez a falra szerelhető fűtőventilátor LED kijelzővel és működésjelző lámpával is ellátott. További hasznos funkciói közé tartozik a távvezérlés, automata légterelő funkció, automatikus biztonsági kikapcsolás, illetve az időzített kikapcsolás (max. 8 óra).

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 90 mm
  • Szélesség: 550 mm
  • Magasság: 190 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1000 W/ 2000 W
  • Súly (kg.): 2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

HAUSER

Főzés, párolás, melegítés, sütés... a Hauser a háztartási kisgépek között a hagyományosan magas minőséget, megbízhatóságot és praktikusságot képviseli.
A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.
A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz