Azonosító: 15718

Bosch GWM 40 Professional mérőkerék (0601074100)

62.220 Ft
622
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
622
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GWM 40 Professional mérőkerék nagy segítségére lesz az építkezési, útépítési, felújítási munkálatok során. Összecsukható, így egyszerűen szállítható és tárolható. Stabil kialakítású, mely hosszú élettartamot eredményez. A mérőkerék számlálóberendezése 6 számjegyű, mely egyszerűen leolvasható. 

Az eszköz keretátmérője (kerülete) 389,1 mm (1,22 m). Maximális mérési értéke 9999.99 m. Az acélból készült mérőkerék fogantyúja összecsukható. Mérési pontosságának értéke ± 5 cm/100 m. Egyszerűen visszaállítható gombnyomásra. A mérőkerék PTB tanúsítvánnyal rendelkezik.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 389 mm

Műszaki adatok

  • Mérési pontosság: ± 5 cm/100 m
  • Súly (kg.): 3.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi
  • Alkalmazási területek:

Tartalma

  • Csomag tartalma: ​GWM 40 Professional együtt, a következőkkel: Védőtáska

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz