Azonosító: 15068

Perforált frissentartó fólia vékony Rollbox 100 db grill mintás

690 Ft
db
Egységár: 6,9 Ft/db

 

drPACK perforált frissentartó fólia, vékony Rollbox 100 db, grill mintás


​A Rollbox frissentartó fólia rendkívül könnyen kezelhető: segítségével megőrizheti az ételek frissességét, ízét, ugyanakkor a légmentes zárásnak köszönhetően a hűtőben tárolt ételek nem vesznek át más illatot, nem lesznek hűtő-szagúak. Kimondottan alkalmas különféle élelmiszerek (pl.: húsok, zöldségek, készételek, stb..) csomagolására, hűtőben vagy azon kívüli tárolására. Fagyasztóban is használható.

Környezetbarát polietilén fóliából készül és kimagaslóan jó nyúlási és tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak is.
 
drPACK Rollbox frissentartó fólia vékony tartó tok + frissentartó fólia, a Rollbox frissentartó vékony fólia termékcsaládhoz használható: ha kifogy belőle az induló 100 lapos frissentartó fólia tekercs, a vékony tartó tok kupakjának levételével, mindössze 4 mozdulattal újra tölthető a Rollboxfrissentartó fólia utántöltővel. Az utántöltő behelyezésekor ügyeljen a fólia forgásirányára, melyet nyíl jelöl a tartó tokon.
 
frissentartó fólia méretei: 100 lapos, 45 méter hosszú, 290 mm széles, 450 mm-enként perforált, tekercselt, átlátszó, háztartási, frissentartó fólia, mintás tartó tokkal. 
Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot!
 
A ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!
 
frissentartó fóliát ismerheti még az alábbi neveken is: konyhai csomagoló fólia, élelmiszercsomagoló fólia, habtálca fólia.

Méretek

  • Vastagság: 9µ
  • Hosszúság: 45 m
  • Szélesség: 43 mm
  • Magasság: 307 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.16

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
drPACK - Rollbox

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.
 

Bővebben a márka termékeiről 

Amikor a tárolás, a csomagolás és a szállítás kerül szóba, a drPACK Rollbox> válik az intelligens választássá a szakértők és a vállalkozások számára egyaránt. A márka nem egyszerűen egy név a csomagolástechnikai eszközök terén, hanem egy megbízható társ, amely minden lépésnél támogatja és optimalizálja az ön munkafolyamatait.

Rollbox egyik legtöbbet értékelt termékkategóriája kétségkívül a mobilis tárolórendszerek, melyek magas minőségű, robusztus kialakításukkal évtizedek óta biztosítják a tárolás és szállítás megbízhatóságát. Tárolóeszközeik, különösen a Rollbox kocsik, iparágvezető innovációkkal és kiemelkedő funkcionalitással rendelkeznek, ami a hatékony munkavégzés záloga a mindennapokban.

Megalkotva azoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség terén, a Rollbox precíziós tervezéssel és gondosan megválasztott anyagokkal állít elő minden egyes terméket. Az ellenálló, mégis könnyű kialakítás, az ergonómikus forma és a kifinomult technológia együttese biztosítja, hogy a drPACK - Rollbox termékei nem csak megfeleljenek, hanem felülmúlják a felhasználók elvárásait.

Ezen túlmenően, a márka nem csak a termékek szállításában, hanem a fenntarthatóság és a környezetvédelem terén is aktív szerepet vállal. A Rollbox mindig is azon dolgozott, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, amelyek nem csak az ügyfelek, hanem a bolygónk számára is előnyösek. A fenntartható anyaghasználat és a hosszú élettartam azt jelenti, hogy minden egyes drPACK Rollbox termék hozzájárul az erőforrások megóvásához és a környezet védelméhez.

Az a szenvedély, amellyel a Rollbox alkot és innovál, minden termékében tükröződik, amelyek nem csak eszközök, hanem a hatékony működés és a fenntartható növekedés kulcsa is egyben. Legyen szó kiskereskedelmi szektorról, logisztikai vállalatokról vagy egyéb iparágakról, a drPACK - Rollbox továbbra is azon munkálkodik, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek segítik az ügyfeleit abban, hogy mindig egy lépéssel a versenytársaik előtt maradjanak.

Böngéssze végig Rollbox termékkínálatát, és fedezze fel, hogyan képesek ezek a prémium termékek maximalizálni a működési hatékonyságot, miközben fenntartható módon támogatják üzleti tevékenységét. Az elkötelezettség, a minőség és az innováció, amelyet a  Rollbox minden terméke és szolgáltatás képvisel, az a szilárd alap, amelyre építheti üzleti sikerét.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz