Azonosító: 14808

Skil Ütvefúró 6110 AA (F0156110AA)

13.200 Ft
132
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
132
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil Ütvefúró 6110 AA (F0156110AA) kézhez álló, kis súlyú kivitelben készült. A 6 m hosszú tápkábel lehetővé teszi a minél nagyobb munkaszabadságot. A könnyű tartozékcserét a 10 mm- es duplahüvelyű gyorstokmány biztosítja. Az ütőmechanizmus a falazatban 12 mm mélységig való fúrást szolgálja, az ütés üzemmód pedig a hagyományos fúráshoz és csavarbehajtáshoz kikapcsolható. A vakfuratok készítéséhez a mélységbeállítóval előre kiválasztható a mélység. Az éppen használatban lévő funkcióról a funkciókijelző ad tájékoztatást. A szabályozható fordulatszám a pontos munkavégzést eredményezi, amelyet a sebesség- előválasztó kerékkel állíthat be. Az egyhuzamban történő folyamatos fúráshoz és csavarbehajtáshoz a kapcsoló reteszelhető. A készülék nagyon jól használható minden otthoni fúrási munkákhoz. 

A Skil ütvefúró gépet tartozékaival együtt szállítjuk, amelyek az alábbiak: oldalsó fogantyú, mélységmérő, használati utasítás.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 3.800 fordulat/perc
 • Fúrótokmány: Duplahüvelyű gyorstokmány 10 mm
 • Feszültség és frekvencia: 220 – 240 V / 50 – 60 Hz
 • Max. furat-Ø falazatban: 10 mm
 • Max. furat-Ø acélban: 8 mm
 • Max. furat-Ø fában: 25 mm
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 1.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Oldalsó fogantyú
  Mélységmérő

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz