Azonosító: 09229

Bosch GDR 10,8 V-EC akkus ütvecsavarozó (06019E0002)

52.390 Ft
523
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
523
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GDR 10,8 V-EC akkus ütvecsavarozó egy kézreálló, kicsi készülék, melynek használata a nehezen hozzáférhető helyeken és a fej felett történő csavarozásoknál a legpraktikusabb. A könnyű kezelhetőség és a magas forgatónyomaték (110 Nm) a hatékony munkavégzést segíti. Az EC- motortechnológia által kétszer hosszabb élettartamú a készülék. Csavarozás során rendkívül pontos munkavégzés, 2 fokozatú PowerControl a kis csavarok túlforgatásának megakadályozása érdekében. Beépített LED világítás a bittartó körül, így a munkafelület mindig jól látható. A lámpa kapcsolója a gép tetején található. Az ütvecsavarozóval a fúrás sem jelent akadályt. További előnyei, hogy hosszú üzemidő jellemzi és csekély súllyal rendelkezik. 1/4"- os belső hatszögletű menet

Üresjárat fordulatszám: 1. sebességfokozatnál 0-1.200 ford./perc, 
2. sebességfokozatnál 0-2.600 ford./perc. 
Forgatónyomaték: max 110 Nm. 
Névleges ütemszám: 0-3.100 ütés/perc. 

A termék az akkumulátort NEM tartalmazza!

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Üresjárati fordulatszám: 0 – 1.200 / 2.600 ford./perc
  • Maximális forgatónyomaték: 110 Nm
  • Ütésszám: 0 – 3.100 ütés/perc
  • Súly (kg.): 0
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty” internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz