Azonosító: 00853

Bosch GSB 21-2 RCT ütvefúrógép (0.601.19C.700)

70.010 Ft
700
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
700
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSB 21-2 RCT Professional ütvefúrógép erőteljes 1300 W-os nagy forgatónyomatékú, két sebességfokozatú motorjának köszönhetően kitűnően alkalmazható még a legnehezebb munkákhoz is, pl. csavarozáshoz, keveréshez. A nagy fúrási átmérőknek köszönhetően a fúrás történhet üreges fúrókoronával és körkivágóval is. A Bosch konstans elektronika terhelés alatt is állandó fordulatszámot biztosít a kényelemes munkavégzés érdekében. A csavarok egyenletes és pontos becsavarásáért a készülék nyomaték-ellenőrzéssel ellátott.Masszív fém hajtóműháza hozzájárul a még hosszabb élettartamért.
Antirotation mechanikus túlterhelés-kioldója segíti a biztonságosabb munkavégzést. Egyhüvelyes gyorsbefogó Auto-Lock fúrótokmánya hozzájárul a gyors, és egyszerű, egy kézzel elvégezhető szerszámcseréhez. Új fejlesztésű biztonsági fogantyú és SoftGrip markolat segíti biztonságos és kényelmes munkavégzést.A különböző munkafelületeken végzett munkák elősegítése érdekében a fordulatszám-előválasztás állítókerékkel történik. 
Balra és jobbra forgásnál a forgatható szénkefetartó biztosítja az azonos erőkifejtést csavarozásnál. A készülék gömbhüvellyel rendelkezik a kábelszakadás elkerülése érdekében és magas mozgási sugárt biztosít. A tengelynyak átmérője 43 mm, ezáltal fúróállványban is alkalmazható.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1300 W
 • Leadott teljesítmény: 695 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 900 / 3000 ford./perc
 • Fúrótokmány: Gyorsbefogó
 • Ütésszám: 0 - 15300 / 51000 ütés/perc
 • Max. furat-Ø betonban: 22 / 13 mm
 • Max. furat-Ø acélban: 16 / 10 mm
 • Max. furat-Ø fában: 40 / 25 mm
 • Súly (kg.): 4
 • Gép súlya (kg.): 2.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601A9C700 
  210 mm-es mélységütköző (1 613 001 010) 
  Szerszámkoffer (2 605 438 524) 
  Gyorsbefogó fúrótokmány 13 mm (2 608 572 150) 
  Pótfogantyú (2 605 025 193) 

Üzemmódok

 • Fúróbefogás: 1,5 – 13 mm

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz