Azonosító: 14764

Hauser olajsütő DFS-430

13.890 Ft
138
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
138
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Hauser olajsütő DFS-430. Segítségével könnyedén kisüthet egyszerre nagyobb mennyiségű krumplit, húst, emellett könnyedén tisztán is tarthatja. Zománcozott olajtartályának űrtartalma 4 liter. Az olajsütő teljesítménye 2000 W, hőfokát 190 C°-ig szabályozhatja. 

A sütést egy nagyobb és 2 kisebb kosár, betekintő ablak, valamint működésjelző lámpa is segíti. Hidegzónás technológiájának köszönhetően, ha morzsák, ételdarabok esnek a fűtőszál alá, azok nem fognak megégni. Ezáltal az olaj tovább marad tiszta és hosszabb ideig használhatja.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom: 4 liter

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2000 W
  • Súly (kg.): 4.58

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

HAUSER

Főzés, párolás, melegítés, sütés... a Hauser a háztartási kisgépek között a hagyományosan magas minőséget, megbízhatóságot és praktikusságot képviseli.
A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.
A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz