Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.
SAL munka- és szabadidő rádió , víz- és ütésálló (BT WORK). • Kültéri és beltéri használatra...
A Bosch PKP 18 E ragasztópisztoly használata lehetővé teszi a tartós kötések elérését és a tiszta munkavégzést. A...
Bosch EasyCut 12 Nanoblade akkus fűrész (kofferben) (06033C9020) . Kompakt eszköz, mely széleskörűen felhasználható a lakásban vagy lakáson...