Azonosító: 14680

Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése

2.995 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

Méretek

  • Hosszúság: 235 mm
  • Szélesség: 165 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: dr. Panyik Gáborné
  • Kiadó: Cser Könyvkiadó
  • ISBN szám: 9789632783413
  • Oldalszám: 116
  • Kötés: puhatábla
  • Megjelenés éve: 2013
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz