A Kürtöskalács készítő rúd fából és fémből készült. Teljes hosszúsága 640 mm, sütőfelülete 200 mm, átmérője 45 mm. A kürtöskalács készítése egyszerű, a duplájára kelesztett puha tésztát vékonyra nyújtjuk, majd ujjnyi csíkokra vágjuk. Az enyhén beolajozott sütőfára rátekerjük a tésztát, úgy hogy az illesztéseknél kicsit fedje egymást. A rudakat a sütő állványra helyezzük és a forró faszén fölött pirosra sütjük a tésztát. A sütőfáról lehúzva a kalácsot még melegen ízlés szerint ízesíthetjük dióba, fahéjba, cukorba, kakaóporba, kókuszreszelékbe.
A Bonyhádi hagyományos, piros színű tésztasütő tepsi űrtartalma 4 liter, szélessége 430 mm, belső szélessége 380 mm,...
A csatos, tapadásmentes tepsi tálcával ideálisan használható a különféle sütemények elkészítésére...
A habzsák külső része textil, a belseje műanyag borítású. Hossza 310 mm, a felső átmérője 200 mm, az alsó átmérő 60 mm. Egyszerűen és könnyen tisztítható. A habzsák kiválóan használható...