Azonosító: 14125

Home léghűtő, párásító LH 300

22.990 Ft
19.541 Ft
Megtakarítás: 3.449 Ft
195
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
195
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Home léghűtő, párásító LH 300. A készülék első osztályú zárt helyek hűtésére, felfrissítésére, jelentősen viszont nem csökkenti a tér hőmérsékletét. A kellemes, friss érzést, a készüléken keresztülszálló hideg víz párolgása biztosítja. A párásító magassága 58 cm, szélessége 25 cm, míg hossza 28 cm. Teljesítménye 80 W (230 V/50 Hz), zajszintje 68 db (A). A léghűtő egy 1,5 méter hosszú tápkábellel ellátott.  

A Home párásító beépített, 3 fokozatú ventilátorral rendelkezik, az eloszlatást lamellák biztosítják, melyeket ki- és bekapcsolhatja. A készülék víztartálya 3 literes, emellett jár hozzá tartozék jégakku, párologtató betétje cserélhető. A léghűtő mozgatását az ergonomikus hordozható fül, valamint a gördíthető és befékezhető kerekek segítik elő.

Méretek

  • Hosszúság: 280 mm
  • Szélesség: 250 mm
  • Magasság: 580 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 80 W
  • Víztartály űrtartalma: 3 liter
  • Súly (kg.): 4.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Megjelenés

  • Szín: Fekete, fehér
Home

Home

Ismerje meg otthona legjobb barátját - a Home márkát! A Home márka kiemelt szerepet játszik a kényelmes és hatékony otthoni fűtés terén. Széles választékával minden igényre megoldást kínál, legyen szó fűtőtestekről, olajradiátorokról vagy elektromos fűtésekről, a Home mindig a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtja. Fűtsön a Home eszközökkel és élvezze az otthona melegét a hideg napokon is!
A Home márka emellett kiemelt értéket képvisel a háztartási kis- és nagygépek között is. Gofrikehelysütő, kávéfőző, szeletelőgép, vagy kenyérpiritó? Bármi is hiányzik a konyhájából, a Home márka széles kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő eszközt!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz