Azonosító: 14122

Boneco légtisztító W490

119.990 Ft
1199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Boneco légtisztító W 490. A készülék tisztít és fertőtlenít, mely önműködő és csendes, így ideális otthonában, munkahelyéntörténő használatra. A készülék teljesítménye 16 W, víztartálya 7 l. A gép zajszintje <25 dB. Hálózati értéke 230V/ 50 H.Párásító képesség 3-5 dl/h. A páratartalmat automatikusan 50°C-ra állítja.Ha Ön viszontmás értéket szeretne, a digitális érintő segítségével beállíthatja.

Kijelzője mutatja az aktuális, valamint a kívánt páratartalmat is,melyet ha elér, automatikusan lekapcsol. A leghatékonyabban 60 nm2-en párásít és tisztít.Ideális társa lesz a lakásban, kifejezetten ha Ön allergiás, mivel megszűri a levegőben szálló polleneket, port, állatszőrt. Csak a vízszáll el a légtisztítóból, a nem kívánt ásványi anyagok a tárcsákon maradnak, amit 20%-os ecet segítségével könnyedén letisztíthat.Digitális kijelzővel rendelkezik a készülék. 

Amikor kiürül a víz az alsó tartályból, magától kikapcsol a termék. Viszont mindig ügyeljen az ideális vízszintre, mert csak ígybiztosítható az állandó, egészséges klíma. Higiénikus működését a légtisztítóban található ISS ezüstrúd biztosítja, melynek cseréréjétévente javasolt elvégezni. 

A gép további előnyös tulajdonsága, hogy figyelmezteti Önt, ha esedékes a termék tisztítása, akarbantartásjelzés fog villogni ilyen esetben.Választhat öntisztító funkciót, ilyenkor vagy ecetet, vagy Calk off tisztítót öntsön a tartályba és az öntisztítás elkezdődik. Másvízkőtelenítő szereket ne használjon, mert így tudja megóvni az Ön és a légtisztító egészségét.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 336 mm
  • Szélesség: 323 mm
  • Magasság: 407 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 16 W
  • Súly (kg.): 7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Megjelenés

  • Szín: Fehér

Az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) ajánlásával.
ISS antibakteriális rendszer. 

Figyelmeztető jelzések: Évente a ISS Ezüstrúd cseréjére ( B )Kéthetente a rendszeres takarításra ( A )a víztartály kiürülésekor ( D )

Boneco

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz