3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14022

Cloer kenyérpirító, 4 szeletes 3710

15.990 Ft
477
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
477
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Cloer kenyérpirító, 4 szeletes 3710. A pirításon felül zsemlemelegítő funkcióval is rendelkezik. Többféle biztonsági funkcióval felszerelt, mint a hőszigetelt burkolat, biztonsági kapcsoló, illetve a túlmelegedés elleni védelem. A biztonsági kapcsoló elszakadt kenyér esetében lekapcsolja a készüléket. 

A kenyérpirítón megtalálható egy stop gomb is, arra az esetre, ha mégsem az aktuális fokozaton szeretne pirítani. A szeletek kivételét beépített emelőszerkezet segíti. A kenyérpirító morzsagyűjtő fiókkal is ellátott, így megkönnyít az Ön számára, a tisztítását. Matt fémházzal rendelkezik.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete-inox
  • Súly (kg.): 2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Asztali

Cloer

​A németországi Cloer gyár több, mint száz évvel ezelőtt vasöntvény háztartási gépeket kezdett készíteni, és gyorsan elismert lett a vasalók, majd a gofrisütő gyártás terén. A Cloer családi vállalkozás, s ma már a gofrisütők nagy választéka mellé felsorakoznak a nagy gonddal készített, jó minőségű szendvicssütők, kenyérpirítók, vízforralók és kávéfőzők. A Cloer a német megbízhatóságot jelenti a háztartási gépek között. Tegye a reggeliket még különlegesebbé a Cloer konyhai kisgépeivel!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz